Sledujte nás

Futbal

Uvidíme posledné Messiho El Clásico?

Ťažko si predstaviť Barcelonu bez Messiho, no v dnešnom El Clásicu to môže byť poslednýkrát, čo uvidíme Messiho nastúpiť v červeno-modrom drese proti Bielemu baletu.

Súboj Messi - Modrič v El Clásico
Foto: fcbarcelona.com

Ťažko si predstaviť zostavu Barcelony bez Messiho, no v sobotňajšom madridskom Clasicu to reálne môže byť poslednýkrát, čo uvidíme Messiho nastúpiť v červeno-modrom drese proti Bielemu baletu. Isté je, že svojím 45. štartom v zápase o Španielsko sa dorovná Ramosovi, ktorý ich má najviac v histórii.

Barcelona po rozpačitom úvode sezóny lapila druhej dech sťa starý pán Košťál vo verejnom dome vo filme Dedictví aneb… Zatiaľ čo obdobie pred sezónou a jej začiatok v podaní Barcelony niekedy pripomínalo práve takýto dom služieb, no od Mikuáša len 3 remízy v ligových zápasoch a zo zdanlivo stratenej sezóny razom bojujú o titul. Neveril som im ale faktor Messi. Nezrobíš nič. Keď jedného dňa fakt odíde, tak až potom Barcelona nezrobí nič. Dovtedy, hoc len v pochodovom tempe, to bude stále o ňom a stále bude najlepší.

Na druhej strane, Real točí viac menej 12 až 13 hráčov. Zidane bojuje so zraneniami, veď Hazard s Carvajalom si nezahrali už ani sami nevedia kedy, Ramos sa zranil počas repre pauzy po zápase v ktorom nastúpil na záverečné minúty aby prekonal rekord v počte štartov. Áno, zranil po zápase, šiel si zatrénovať. Tak to vyzerá, keď si až príliš veľký profesionál. Na Slovensku nehrozí. K stratám treba prirátať Varana s kovidom a na prvý pohľad nemáš obranu.

To sa čakalo, že bude najväčší problém v zápase proti Liverpoolu. Tým najväčším problémom bolo ale nakoniec to, že Klopp sa nevedel zmieriť s tým, že sa zápas hral na tréningovom ihrisku. Preto im Pangasius strelil dva góly, vôbec prvýkrát za Real. Za 45 mega po 3 rokoch už bolo na čase. Tým si uplietol na seba bič a keď bude typickým koncovým hráčom, ako tomu bolo na prelome rokov, tak ho fanúšikovia budú posielať… na pekáč.

Sobota, 21:00, tréningové ihrisko Alfreda di Stefana. A na ňom boj, ktorého výsledok prezradí, kto bude stíhať Atletico, ktorému dochádza para. Otvarajce dvanacky, vidíme sa pri hodnotení Spoza piva.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal