Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Liga majstrov, čo dalo prvé semifinále

Po prvom kole semifinálových súbojov na ligomajstrovských trávnikoch nechýba ani naše tradičné zhodnotenie spoza piva.

Liga majstrov: PSG - Manchester City
Foto: SITA/AP Photo/Thibault Camus

Aký je rozdiel medzi PSG a Trebišovom? Ani na jedných sa nedalo pozerať, ibaže v Trebišove otravujú komáre a v Paríži ksichty Paredesa s Neymarom. A v Madride sa na to nedalo pozerať vôbec, teda okrem prvých minút a to aj iba ak fandíte Čelze.

Real Madrid – Chelsea

Peťo

Taký nástup do zápasu, aký predviedol Real v utorok, predvádza celú sezónu v domácej lige. Každý zápas. Celých 90 minút. V utorok neplatili Zidanove slová o tom, že každý zápas je pre nich finále. Finále to bolo asi len pre hostí, ktorí podľa nasadenia hrali sťa dorastenci Marhane proti ligovým dorastencom. Šicke motorové myši, lietali po prdeli hore dole a už aj tak zo statickej zálohy Realu spravili výber Old Boys z turnaja rodákov v Zborove. Myšlienka by bola, ale chlapci ostali niekde v minulom desaťročí. Vrcholom boli Casemirove pätičky. Nikdy viac, prosím. Real môže byť rád, že to dopadlo prijateľnou remízou. Chelsea sa podľa slov Tuchela bude musieť naučiť žiť s touto remízou.

Pivo nechutilo, lebo som fandil domácim. #nezaujatyfanusik

Timo

Zápas zo záznamu je často ako argentínska telenovela. Dopredu vieš čo sa stane, ale aj tak sa tváriš prekvapene. Stret medzi nerozhodnými semifinalistami som v predzápasovom štúdiu tipoval na remízu 1 k jednej. Podpisy až na letisku. Chelsea mala dobré šance a mať tak na hrote kohokoľvek iného v akej-takej forme (rozumej viem dať brankárovi gól z troch metrov), niesli by si z Madridu viac.

PSG – Manchester City

Peťo

Pred týmto zápasom prišla zmena. Pivo vymenené za víno, lebo šak hrajú bohatí, tak neostanem pozadu. Jak mi povedal Timo, aká krajina, taký šejk. Prvý polčas to bolo zase len o Neymarovi a Ninja korytnačke, hoci gól strelil Marquinhos po rohu Di Mariu. City sa celý prvý polčas spamätávali z hodinového časového posunu, inak si neviem vysvetliť, že prvý polčas to bola z ich strany taká šmecarina, že z toho Pepovi začali vlasy rásť. Lebo keď si našiel parádny HD stream, tak si to mohol vidieť.

Druhý polčas to už bolo o inom. City zaslúžene otočilo, Paríž sa psychicky rozsypal a za šmecarov ako Paredes a Neymar nemôžem byť radšej, že to dopadlo ako dopadlo. Šanca tam stále je, ale povedzte niekto Pochettinovi, nech neobkukavajú betonárku múru od Juventusu. Dopadlo to tak, ako som si prial, lebo ako som povedal, ja ten Paríž nemusím. #totalnenezaujatyfanusik

Timo

S vedomím, že cenné rady a nemecké pivo si v Bardejove len tak nekúpiš, som sa tešil na stredajší večer. Čakal som hocičo a presne tak to aj skončilo. Paríž v prvom polčase hral ako minuloročný Bayern. Dal gól, dobre bránil, poctivá robota v zálohe. V druhom polčase by ho ale pri dávke šťastia potrápil i Slovan a to som privrel obe oči i uši. Paríž zas len ukázal, že nech majú na lavičke aj SAF a v kádri kľudne aj 10 Neymarov, stále sa dokážu zosypať behom desiatich sekúnd. Včera dostali za sedem minút dva góly, nasledovala redka pre Gueyeho a žltá frustrácia Neymara. To, že Števo z Orandžovej asi trikrát povedal s päťsekundovým oneskorením to čo ja, nie je problém. Viete, čo je problém? Keď nalejete do klubu miliardy a zato dostanete jeden dobrý polčas. Nassere.

Odvety o týždeň, dovtedy Európska liga a hrotenie situácie v najlepších ligách po celej Európe. S pozdravom a želaním, že lepšie negatívne scestovaný jak pozitívne testovaný, sa s vami lúčime. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal