Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Semifinále Ligy majstrov, odveta

Vítame kolektív pri pohľade na odvety semifinále Ligy majstrov, v ktorom nepôjde o veľa. Pôjde totižto úplne o všetko.

Kante v semifinále Ligy majstrov Real Madrid - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/Bernat Armangue

Vítame kolektív pri pohľade na odvety semifinále Ligy majstrov, v ktorom nepôjde o veľa. Pôjde totižto úplne o všetko. Trasiem virtuálnou pravicou Peterovi z Moravy.

Predslov: Pri počúvaní slovenských komentátorov si vždy vravím, že aká krajina, taký pundits. Ešteže ten futbal bude stáť za to. Dúfam kks. Koniec predslovu.

Manchester City – PSG

Timo

Jediné, čo môže Parížskych šalátov zachrániť a zázračne vyčarovať postup do finals, je Neymarov najlepší deň v kariére alebo Mbappé. A jeden z toho možno nebude ani hrať. Paríž má šancu na úspech len v prípade, že Pepovci si zabudnú nahrávať a na polovici trávnika stratia tri kľúčové lopty.

Prvý zápas vyhrali Skajblúz dva ku jednej a pokiaľ veríte borcom z Eastlands, že sa dnes aspoň raz trafia, potom na postup krúžkujte domácich. Manchester bude čakať na chybu PSG a poviem vám, že nik nevie čakať dlhšie než City a zároveň poskytnúť defenzívne chyby ako PSG, exkuzemua. Dlhodobo som premýšľal nad frázou, ktorou by som plnohodnotne a rešpektuídne pomenoval tím MCFC. A viete čo? Stačí napísať, že ste vyhrali zápas semis v Lige majstrov bez útočníka, tam to celé začína aj končí. A kebyže ee, tak že cez víkend vymeníte osem kusov v zostave a i tak porazíte Hodgsonov Palace. Serus.

V utorok večer neprehra a zároveň postup Sece.

Peťo

Arabskými petrodolármi našlapané semifinále pokračuje večer druhou časťou. Zaplakaní (a aj zakakaní) Paredes s Neymarom si dnes spravia výlet do Manchestru a ak im náhodou večer nepomôže stále otázny Mbappé, tak s veľkou radosťou sa pozriem na zničené výrazy v ich držkách. Ak im Mbappé pomôže, tak aj tak ostanem pri verzii, že chlapci spod Eiffelovky idú na výlet. Lebo Guardiola.

V prípade, že by to dnes večer guardiolovci dokakali viac ako to predviedol párkrát ich súper (proti Barcelone, proti United) tak by sa na to mal Pep vykašľať, lebo kedy inokedy postúpiť a zvíťaziť v Lige majstrov ak nie tento rok?

Večer 2:0.

Chelsea – Real Madrid

Timo

Fakt, že verím na postup Chelsea, nestojí len na Zidanovom kyslom výraze. Tucheliño naďalej dokazuje, že pre trénovanie veľkého klubu vo veľkých momentoch sa proste narodil. Rotovať týždenne päť/6 profi hráčov, držať sa v boji o BIG4 v Premier League a bojovať v LM prosti skysnutému ale furt kvalitnému Realu je paráda. Ale robiť to v klube, kde si kus viac jak tri mesiace, to je madness, kolektív. V odvete prepracovaná hra pomôže Chelsea viac než Realu Madrid odhodlanie. Bez predĺženia a postúpi ten, kto dá prvý gól.

Peťo

A tento poznáte? Príde Timo Werner pred bránu a dá gól. Haha. Celkom debilný vtip, ale na viac nemám.

Hru Realu Madrid sledujem celú sezónu a stále je to o tom istom. Človek plače, nadáva každému jednému, že je to lenivé poleno, ktoré nevie preradiť do dvojky. A potom dá Benzema gól. Chvíľka šťastia, a tak sa dostane k lopte Pangasius a prichádza vytriezvenie a tvrdá realita. Koncový hráč. Zakončenie horšie jak Ďoďo z Hervartova. A predsa sú v semifinále. Po zápasoch so Šachťarom by som im nedal najesť ale oni to nejak dokázali. Dôležité je to jedno slovo, nejak.

Rovnako nejak sa podarilo Wernerovi byť v tejto chvíli najlepším strelcom mužstva. Jedným zo štyroch v lige. So šiestimi gólmi. A tiež, predsa len sa nejak dostali do semifinále. Madridského šaša spoza čiary už poslali domov, aby si úplne pokakali parádne rozbehnutú sezónu. Pošlú aj Zidana do boja len o ligový titul?

Streda večer 1:1 a potom sa uvidí.

Bardejov v sobotu porazil Banskú spôsobom, že hral s redkou a vychytali penaltu. A že zázraky sa nedejú. Ale o tom potom.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal