Sledujte nás

Futbal

EURO spoza piva: Turecko – Taliansko

Otvárací zápas je minulosťou a Peter je na dovolenke. Že čo to znamená? Presne tak, úvodné skrátené turnajové Spoza piva.

EURO 2020 - Turecko - Taliansko
Foto: SITA/Alberto Lingria/Pool Photo via AP

Otvárací zápas je minulosťou a Peter je na dovolenke. Že čo to znamená? Presne tak, úvodné skrátené turnajové Spoza piva. Trasiem pravicou kolektívu.

Plzeň načapovaný, Stano Angelovič v štúdiu nastajlovaný a teda že môžeme ísť na to. Otvárací zápas posunutého EURO 2020 je tu. Taliani sa vo Večnom meste stretnú s tureckými reprezentantmi, pričom papierovým favoritom je teda určite Squadra od Manciniho. Zostavy naznačujú, že kto chce čo hrať, ale veď na ihrisku to bude o inom. Nebolo. Turci v dvojbloku bránili hranice šestnástky jak ja na plejku so Sunderlandom proti Manchestru City na world class. Obliehanie tureckého valu dostalo v prvom polčase červenú, iba žeby rozhodca aj ujovia od kamier neriešili ruku v pokutovom. Polčas zero do zera.

Pred výkopom druhej polovice obaja vystriedali, pričom Turci si za cieľ stanovili viac šancí na gól. Napokon v zápase ani nevystrelili na bránu…tak si na EURO neškrtneš, ombre. Taliani zlomili narastujúci ofenzívny tlak najprv vlastňákov Demirala, neskôr sa vo vápne skúsene zorientoval macher Immobile a na osemstý krýt pridal z obaľovačky gól L.Insigne (nabudúce chlope trénuj viac strela+R1 na džojstiku).

Timov postreh: Taliani ukázali, že na vedia zatlačiť dopredu ale aj udržať loptu v momente, kedy je to viac než potrebné. Turkom úvod nevyšiel a čo sa týka tej snahy o gól, horšie to byť nemôže, čiže hlavu hore.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal