Sledujte nás

Futbal

EURO 2020 Spoza piva: Hodnotíme zápas Poľsko – Slovensko

Dvojica samozvaných expertov Spoza piva sa pozrela na zub našej prvej a hlavne nečakanej výhre na EURO 2020 proti Poľsku.

Gól Róberta Maka v zápase Poľsko - Slovensko na EURO 2020
Foto: SITA/Anton Vaganov/Pool via AP

Dvojica samozvaných expertov Spoza piva sa pozrela na zub našej prvej a hlavne nečakanej výhre na EURO 2020 proti Poľsku. Usádzam kolektív.

Peťo

Ak od Sokolov nič nečakáš, nemôžeš byť sklamaný. Pri pohľade na zostavu bez útočníka a so šiestimi záložníkmi bolo jasné, že hráme na jeden gól. Buď dostaneme alebo dáme. Keď vidíš nastupovať Lewandowskeho, ta skorej, že dostane a snáď nebude kefa.

Pred zápasom sme písali, že mužstvá sú rovnaké, rozdiel je v tom, že odkurzacze bavia krížom krážom Schengenom a priestorom Severoatlantickej zmluvy na rozdiel od našich v Budapešti alebo pod Vezuvom. Ale môžeš mať aj desať hráčov, čo budú hrať v Reale alebo Bayerne, ale keď kopeš šicko na buka dopredu jak v Bartošovcoch na toho, co by mu mali v Ošikove sochu postavic, tak bohužiaľ.

Makovica ukázala hviezdny moment kariéry, nastavil ric dvom Poliakom, jednému dal olé a nakoniec dajak prepálil do brány. Chlapec budzeš v novinkoch, iba že by ten gól zapísali jak vlastný. Neboj, v srdciach fanúšikov budeš zapísaný jak hero. A jak zrobíš dajaku sprostosť jak v Škótsku, tak budeš zero. #ľudiasizaslúžiaistoty

Chlapcom som krivdil a hrali to na čo mali. Buďme radi, že na turnaji nehrá Cyprus a Malta.

Timo

Bál som sa a mal som na to sakra dobré dôvody. 4-4-2 totižto hrajú už len betonare z Atlética Madrid a keď to vidíš bez hrotového strikera, tak ti je ešte väčšmi do plaču. Lebo však my nevieme dať gól ani s útočníkom, dze to bez neho. Mak spravil taký typ kľučky a prechodu, že podľa mňa doteraz šedzi v kabíne a rozmýšľa, prečo mu to City predsa len nedalo šancu. Hromada MOTM 3, tona čarnej ale najdôležitejšej roboty v strede poľa, posúvanie hry, cit na faul, moderný display, good job, ombre.

MOTM 2 určite Pekarík, lebo ten dnes behal za štyroch, poctivo bránil, pozorne vystupoval proti lopte a nebál sa hodiť si to dopredu aj na niekoľko desiatok metrov. Frajerina so zlatou posýpkou ale istotne Škrino. To mať takého obrancu/hráča v tíme je fakt unikátne. Opýtajte sa Poľakoch, oni tiež majú jedného. Pomohla redka pre zamysleného Krychowiaka.

Usmialo sa na nás šťastie? To maximálne v tých Bartošovcoch. Slováci si dnes oddreli poctivých 94 minút. Aj keď koncom zápasu jemne dráždili poľské kopačky volaním HEJ CHLOPAKY DROGA K DUBRAWKOWI JEST OTWARTA, koniec hrozný, všetko dobré.

Doskakavenia priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal