Sledujte nás

Futbal

EURO 2020 Spoza piva: Poľsko – Slovensko

Je to tu kolektív. Slovensko dnes otvára brány náročných bojov o každý bod. Poďme do toho!

Pekarík v prípravnom zápase Rakúsko - Slovensko
Foto: SITA/AP Photo/Lisa Leutner

Je to tu kolektív. Slovensko dnes otvára brány náročných bojov o každý bod. Poďme do toho!

Peter

Futbalový sviatok sa v piatok začal, no zatiaľ veľa futbalovej krásy nepriniesol. Výsledky sú zatiaľ očakávané okrem jedného, ale práve tam nešlo o futbal ale človečinu. Christian drž sa. Museli prísť až černobyľské tulipány, aby ukázali trošku futbalovej krásy. Ich nedeľný vzájomný zápas ukázal behom prvých 20 minút viac krásy, vzrušenia a futbalu ako všetky predchádzajúce zápasy. Dokopy.

Tú právu futbalovú krásu ale prinesie až dnešný prvý mač pokerovaných mačov spod Tatier. Okej, začal som vtipom. Asistent trénera Mintál povedal, že mužstvo našich severných susedov nie je len o Lewandowskom. No to hej, ale je to hlavne o ňom. Postav dozadu aj štyroch Škriniarov v životnej forme, stačí jeden Lewandowski a ši v dupie.

Kukneš na našu ekipu, ktorej francúzske L’Equipe dalo 0 hviezdičiek z 5, hej dobre čítaš, NULA a v útoku vieš, že veľa vody nenamútiš. Bo nemáš s kým. Jediný vpredu, čo dával góly, bol Schranz, aj to v Jablonci a aj ten sa zranil. Ostal Mišo Ďuriš. Ta to budze taký útok jak aj štúdio s Petrom Ďurišom. Hamšík po dvoch rokoch v Číne a erazme vo Švédsku so zranením… dá sa povedať ako veľmi? Ešte našo budú najpotetovanješí na ihrisku. Aspoň niečo.

Fanúšik som, ale v tomto prípade netreba byť ani Judášom. Poniektorí žijú v tom, že okrem Lewandowskeho máme vyrovnané mužstvá. Ľudze, šak podaktoré naše nehrali pol roka. Podvečer 2:0 a dva kusy Lewandowski, lebo kto iný?

Timo

Showtime, kibici. Čakanie is over a na slovenskú squadru čaká v Petrovom hrade 90+ minút pravdy. Lebo ono sa to všetko napokon ukáže. Krowky vs. Horalka, Odkuřač vs. Vysávač, Stočené km vs. Neplatná ek, Wisla vs. Topľa, Lewandowski vs. Ďur… haha pamätaj. Nechcem hádzať flintu do žita, lebo ani netuším, čo presne má tento výraz objasniť, ale nie som z toho príliš nadšený. Poľskie chlopaki nonstop vyťaženie na ihrisku v top kluboch krížom krážom cez Európu… My tiež krížom krážom i po švece, ale čo z toho, že max na lavičke.

Štefan Té si pred odletom dovolil kvázi upokojujúce vety, že na turnaj berie tých, ktorí mu sedia do koncepcie. Ja som veľmi zvedavý na dnešnú koncepciu, keď sa na našich rozbehne družina s Lewom na hrote. Zavaruj. Alebo zaváraj, keď je z čoho. Viete ako to je… V kútiku duše verím našim, lebo je jasné, že na to v nejakej paralelnej realite fakt majú. Ale potom si nalejete čistého vína (poprípade za krígeľ dobrého piva), zrátate si dve a dve a zistíte, že to bude sekaná. Bez prílohy, len tak nasucho.

Nech vyhrá ten, kto dá viac gólov než súper. Spoza piva zatiaľ Dowidzenia, kolektiwe.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal