Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: EURO 2020, deň 11

Je tu nový týždeň a s ním aj nálož ďalších zápasov na majstrovstvách Európy.

Dánso - Belgicko na EURO 2020
Foto: SITA/Wolfgang Rattay, Pool via AP

Je tu nový týždeň a s ním aj nálož ďalších zápasov na majstrovstvách Európy. Predstavujeme pondelkový program doplnený o naše tipérske ťahy.

Severné Macedónsko – Holandsko (18:00)

V Amsterdame si dnes môžu Oranjes vyskúšať čo to nové do vyraďovacej fázy, keďže postup už majú vo vrecku. Kurz 1,28 od Tipsportu nie je extra lákavý, čiže by som odporúčal na góly. Asi. Ale vyhrajú domáci.

Ukrajina – Rakúsko (18:00)

Súboj v skupine C o pravdu a postup. Druhý a tretí tím tabuľky má zhodne po tri body a ten, kto dnes vyhrá, pôjde ďalej. 3,60 na Zelenskyich. Až 4 na Ósterajch. Verím rakúskemu výberu.

Fínsko – Belgicko (21:00)

Fínsko môže veľmi prekvapivo nakuknúť za hranicu skupinovej vázy alebo fázy. To by ale muselo s už istým postupujúcim Belgickom uhrať good result a dúfať, že Dánsko s Ruskom nebude zápas o zázrakoch. Na Fínov kurz 10 a na istých Belgičanov 1,37. Risk nie je zisk. Zisk je ten stav, kedy náhodu voláš znalosť. Fínsko nepostúpi do osemfinále záverečného turnana majstrovstiev Európy. Lebo logika.

Rusko – Dánsko (21:00)

Dáni v kabáte najväčšieho čierneho koňa turnaja behali ostatné dni po Kodani nahí. Lebo sklamala. Dva zápasy, zero do zera bodov a len jeden gól. Futbalová mágia im však namiešala ešte jeden elixír možnosti napraviť doterajšie chybä. Kurz proti Rusku 1,76 je KURZOM VEČERA

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal