Sledujte nás

Anglicko

EPL: Badžet na Leeds?

Dámy a páni, mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu kope prvé dejstvo drámy svojho divadla 2021/2022, lístočky, priatelia!

Leeds United - West Brom

Najťažšie je A – byť prezidentom v Bielom dome, B – pápežom vo Vatikáne, C – zložiť Knechtovej hit, D – dočkať sa výkopu Premier League. Dámy a páni, mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu kope prvé dejstvo drámy svojho divadla 2021/2022, lístočky, priatelia!

Brentford – Arsenal

Na Brentford Community Stadium sa v piatok trinásteho vyroja domáce Bees v Premier League prvýkrát od roku 1947 a miestni tvrdia, že to bude zaručene že väčšia pecka jak moták od Kočnera. Domáci hrot Toney trafí vinkel do polčasu, esprit nováčika skolí na konci dňa pri 1,88 Emerick Aubameyang v tandeme s Alexandre Lacazettom.

Manchester United – Leeds

Ofenzívni kraskovia na Old Trafford sľubujú okrem čírej romantiky i góly na oboch stranách, Plačkovej instagramový tip na 3:2 či 4:3 nie je na zaplačkanie. Holka má étos, eh. A keď naopak, starosta Nižnej Vole položí badžet pri 5,9 na Leeds, čiernu skládku má hotovú za tri dni a ostane na nové trenky i domácemu dorastu.

Chelsea – Crystal Palace

S Lukakom pôsobí modrá kubatúra zo SW6 London konečne kompletne, komplexne, konzistentne i klinicky. Ak už teraz kladieš stávku na budúceho majstra, dobre ši zrobel. Predtým mi ale povedz či vieš, za koľko dá stokilovec+ stovku.

Tottenham – Manchester City

To Kane or not to Kane aneb to Can or not to Can? Balistiku ťažkých kalibrov na vlnách Temže dnes nevyráta ani ujo Κλαύδιος Πτολεμαῖος, 5,3 versus 1,6 smrdí zradou bozku Salome. Radšej mesiac dva vyčkať, s čím príde Pepe 2021+. Možno s treťou dávkou.

S pozdravom ak chceš vyhrať ligu, jedz parížsky šalát sa s vami nateraz lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko