Sledujte nás

Anglicko

EPL: Chelsea ide na titul a porazí ju iba Chelsea

Anglické trávniky ponúkajú ďalšie kolo ligy líg, preto opäť vitajte za lamanč.

Lukaku a Jorginho - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Kante vraví, že má šťastie, že hrá futbal a zarába skvelé peniaze. Lebo existujú ľudia, čo pracujú tvrdšie ako on a zarábajú oveľa menej. A preto odovzdá na ihrisku úplne všetko. ČO krajšie už mohol kedy kto o futbale povedať. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Manchester City – Southampton

Šejkovci nakrájali Lipsko v lige šampiónov na parizer, škoda že televízny Premier Sport hodil na 9-gólový Etihad znova bobek a preferoval obstaróžny Real a iných over the hill-istov z Milána či péesže. Aby bledomodrí neboli aj dnes zrovna silnejší jag šluk z tarasu buľba, vracia sa im do herného voja aj Kevin de Bruyne s Philom Fodenom. Pripočítajte šestnásť strelených gólov Citizens v posledných troch domácich stretoch a tranquilločil ťahajte s borcami od svätej Mary rovno pacerky na bolestný ruženec.

Tottenham – Chelsea

Preplesk najväčších londýnskych frajerov Kane – Lukaku, toť futbalové MMA nedele za kanálom aj na všetkých kanáloch. Zatiaľ čo domácim chýbajú Japhet Tanganga, Giovani lo Celso, Cristian Romero, Davinson Sanchez i Lúka z Mora, špekulujú i nad štartom Sona a Diera, Tuchelovci v na všetkých frontoch valcujúcej náladičke lemon fresh dajte Romimu loptu a choďte sa radovať. Ak Blues pustia na Temži všetky body, vrátim sa strašiť uhlie do bane a kúpim babke na Vianoce to jej Porsche kariéra. Chelsea ide na titul a porazí ju iba Chelsea.

S pozdravom nenadávaj na Fajzera keď kevieš, kto vyrába Viagru sa lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Futbal

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Viac v Anglicko