Sledujte nás

Anglicko

EPL: Belasá bitka kola

Lejdýz and dženmn, Tuchel versus Gloriola, dvaja futbaloví géniovia pyšní jag dogy na svoje škvrny a ich ruvačka pod Big Benom.

Sterling a Azpilicueta v zápase Manchester City - Chelsea

Borci z The Sun sa pýtali Vaša Patejdla ako vyzerá menčesterská požiarnička. Vraj má peknú tvár a strašne dobre hasí. Volá Stamford Bridge, vitajte znova za lamanč, priatelia.

Chelsea – Manchester City

Keď nerobíš chyby, nedostávaš góly, keď nedostávaš góly, potom hráš pod Tuchelom. A to môžeš mať vpredu aj Wernera, vzadu Kepu a na penalty hoc Nobela. Sorry, Mark.

Úvod kola párekseláns, dať si na SW6 London ešte raz aspoň jedného vychladeného Fostera ako kedysi pred výkopom proti Spurs za čias Ballacka, Čecha či Drogbu, ach, čo bych za to dau.

Staré časy spláchla kovidová patogenéza, naďalej tu však platí, že Blue is the colour a dnes na Temži dokonca všade a doslova. Na Stamforde kopú Pepeho Skyblues, ktorí len v Británii majú cc 10 500 000 fandov, na celom svete vraj 50 000 000. Osobne poznám síce len jedného, taký Robert sa ale na Slovensku v prieskume tiež driape na medaily a z jeho voličskej ekipy nepoznám už vôbec nikoho. Oba tímy v naspýdovanom laufe, lukakovci bez prehry zaslúžene na čele tabuľky, a zatiaľ o tri body menší Skyblues aj s ich šestkou Wycombu v pohári a KDBčkom v zostave schystaní sťať domácemu erbu hlavu aj s korunou. Inak, ten Fodenov delobuch hasia na Etihade vraj doteraz.

Lejdýz and dženmn, Tuchel versus Gloriola, dvaja futbaloví géniovia pyšní jag dogy na svoje škvrny a ich ruvačka pod Big Benom pri kurzíkoch cca 2,6 versus 2,6. Manželke šturte do kabely kartu s PINom do Tesca v susednom meste, oprite seba i ponožky, zachlaďte 12tku, belasú bitku kola jednoducho nemôžete minúť.

A ak dačo podáte a nevyjde, nezabúdajte, že len praví pesimisti skáču pod sanitku. 

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko