Sledujte nás

Anglicko

EPL: V Divadle snov kleš à la spln sa mi senil

Ghostnaldo versus Windajk, Megajver versus Svalah aneb ako sme šeci doma kopali All for Ole.

Cristiano Ronaldo, Manchester United
Foto: Martin Rickett/PA via AP

Kvasil som si minule na tribúne, tlačil nakečupovaný hotdog a nechápal, prečo sa tá lopta tak rýchlo zväčšuje. Potom prišla rana… Čo i s nalomeným čumákom, vitajte znova raz za lamančom, priatelia.

Chelsea – Norwich

Na SW6 London na Stamforde tutovica jak znebahrom, posledný Norwich si vaľká svoje bidne ovienko predsa len inak ako Brentford, proti ktorému modrí prežili v ostatnom kole vlastné KO – a dokonca s troma bodmi. Ono ket ideš na majstra, musíš vedieť parkovať onakovejšie autobusy od tých, čo šoféroval veľký Jose, eh? 5:0 plus depehá, aj to len preto že sa zranil Look a Coup.

Brighton – Manchester City

V nedávnej minulosti sme Brighton neraz hľadali kdesi na 17. mieste pelotónu, oné časy však pošli spolu s tými, keď ma v hlavnom meste gejov a iných dejov ťahal z horúcej pláže do mora od baru Gemini poloholý dedko. Au.

Miestne Čajky zobú vskutku silné zrno, ak sa fodenovci utopia v sebevlastných excesívnych kľučkách, ich výstavná utorková deklasifikačka Brúg v Lige majstrov môže byť len zašlým snom. Skúsim 1:2.

Manchester United – Liverpool

V Divadle snov kleš ala spln sa mi senil, Ghostnaldo versus Windajk, Megajver versus Svalah aneb ako sme šeci doma kopali All for Ole. Stelárna mastenica odvekých úhlavných priateľov zdobí víkend sľubmi o guľatom umení, zabudnime tak na bandu jednobunkových chmuľov z domáceho tr/u/su a vychutnajme si červenú ódu na jej veličenstvo futbal. Ak niekto má tip, potom Matip a ten vraví 2:2.

S pozdravom ak si chceš dochrámať celkom slušnú povesť, natoč v Trnave hymnu s kuklou sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko