Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka vo futbalovo najhustejšom meste na planéte

Doktor ma minule varoval, že každá cigareta mi skráti život o 11 minút. Keby tak vedel, že každý deň v robote až o 8 hodín. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Jack Grealish lýtka
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Doktor ma minule varoval, že každá cigareta mi skráti život o 11 minút. Keby tak vedel, že každý deň v robote až o 8 hodín. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Manchester United – Manchester City

Mladosť nekúpiš, starobu nepredáš, takému MajklDžordRonaldovi je to ale že úplný šumák. Borec kedy chce, vtedy sa trafí – a to vo futbale ešte chvalabobu nie sú trojky. Bitka vo futbalovo najhustejšom meste na planéte, či už z pohľadu kvality, peňazí, alebo grýlišových zarastených lýtok, núka na starom Trafforde exhibičný kus a aj keď oba mančesterské kone zrovna nehýria nedávnou nonšalanciou, kopú presne, tvrdo a hlavne hlava nehlava. Spomeňte si na ceerka a Liverpool.

Keď dvaja hrajú to isté, nemusí to byť remíza, dnes ale najskôr bude.

West Ham – Liverpool

Na tento duel som ver zvedavejší jak slovanista Henty na sneh. Zápas pravdy, „bezhviezdni“ Kladivári hostia chlapcov od Mersey, ktorí už regulérne konvertujú šesť striel na bránu v päť gólov, to akože No joke, Sherlock. Keď Moyes položí Kloppa na submission, kúpim babke snowboard, Robovi nové plexi a ponúknem mu ako bonus Pulicerovu dcéru. A dámy. Ak nemáte zrovna deň, guglnite si Antonia do pol pása.

Chelsea – Burnley

Jasný ašpirant na titul „lebo Tuchel“ zrámuje zhorencov v zóne zostupu jak teta stoly po stužkovej, na to vsadím Blahovu najnovšiu knižku o slovenských fašistoch. Bo kým Lukaku s Wernerom dolúskajú na tribúne popcorn, bude 4:0.

S pozdravom ak si pekný kvietok ešte neznamená, že ťa mama kúpila v kvetinárstve sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko