Sledujte nás

Anglicko

EPL: Solšérovci už kopú All for Ole

V Divadle roztrhaných sietí na starom Traforde už preplatili poslednú vrátenú permanentku a pomaly draftujú nejakého Koemana, poďme znova za lamanč, čo nového dnes.

Ronaldo a Solskjaer, Manchester United
Foto: SITA/Martin Rickett/PA via AP

V Divadle roztrhaných sietí na starom Traforde už preplatili poslednú vrátenú permanentku a pomaly draftujú nejakého Koemana, poďme znova za lamanč, čo nového dnes. Vitajte, priatelia.

Manchester City – Crystal Palace

City chýba doprednosť, v preklade priamočiarosť. Sterlinga i Grealisha súperi už zdvojili i prečítali, v bledomodrom prešpekulovanom voji by zabudol skórovať i Salah. Z pohára Carabao vypadli pepeovci aj zo spomínaných príčin, keď je v tíme najúdernejší i najdravejší zároveň tínedžer Palmer, potom radšej rovno súkať groše za Haalanda. Shearerov odhad, že pri počte šancí Cityzenov dá potom dobrý strajker za sezónu aj 45 gólov už nebude utópiou.

Liverpool – Brighton

Jou, Salah sa v súčasnej fazóne gólovo trafí aj v potápačskom výstroji a spoza plota, keď si všimnete hlavný rozdiel medzi Liverpoolom a City, tak potom v rýchlej jednoduchosti, brutálnej efektivite a nezasekávaní lopty po každej prihrávke. Brighton dostane tri a nestihne sa ani spotiť.

Newcastle – Chelsea

Na Newcastli panujú dve ročné obdobia, leto a depka. Dnes zas bez Lukakua a ďalších päť. Ibaže by Sinead o Conor koncertovala na islam.

Tottenham – Manchester United

So Spurs a Devils je to ako so zajakavými, stáva sa im to, ale iba pri rozprávaní. Solšérovci na Temži už najskôr ozaj kopú All for Ole, načase im zapriať good luck a čím menej kopancov do ležiacich súperov. Veď aj Ronaldo si splnil detské sny až ako dospelý.

S pozdravom nebuď ako kôň čo ho nechala žena bo nepoznal v koňfrontácii koňpromisy sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko