Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, utorok 23. november

Liga majstrov víta všetkých nadšencov futbalovej hitparády so svojím piatym kolom, ktoré bude určite super. Blbosť, každé jedno v Lige majstrov je super.

Lewandowski: Bayern Mníchov - Benfica
Foto: SITA/AP Photo/Matthias Schrader

Liga majstrov víta všetkých nadšencov futbalovej hitparády so svojím piatym kolom, ktoré bude určite super. Blbosť, každé jedno v Lige majstrov je super. Pozdravujem kolektív.

Kým začneme, dajte mi pls info o Peťovi, čo so mnou niekedy robil Spoza piva. Lebo mám pocit, že sa z neho na druhej strane bratskej republiky stal člen Smeru SD. Bo len sľubuje, že napíše, a furt ništa. Diki. A teraz k veci.

Dynamo Kyjev – Bayern Mníchov

Ešteže je v tej skupine Kyjev, lebo inak by Barca už dnes predávala lístky na jarnú Európsku ligu. Ani nesranduj ombre. Proti ukrajinským tankistom dnes od 18:45 stojí už istý víťaz skupiny z Mníchova, ktorý však na východ od slovenskej vlasti priviezol len toho, komu sa chcelo. Ako sa hovorí, každý slušný klub aspoň raz punkty rozdá. Keď si Kyjev (1 bod) chce ešte aspoň predstaviť postup do EL miesto Benficy (4 body), dnes to musí byť tá Ligomajstrová noc, na ktorú sa nezabudne.

Kto pri 8,3 rafne na Dynamo a uspeje, má u mňa 10 piva. Snáď dovtedy zabudnete. Ale podľa mňa si Bavori po piatkovej prehre v lige budú chcieť napraviť chuť. Lewa gól a 3 klacky do siete domácich, myslím.

Villarreal – Manchester United

Išiel Ole, išiel domov, nenazbieral veľa bodov. Báseň na úvod tejto predikcie len zmierni ten nedobrý pocit z toho, že MUFC sa vo viac než hrateľnej skupine /idzeš Atalanta/ drkoce o živobytie. Dnes stoja Carrickovci proti Žltej ponorke, ktorú zdobí rovnaký amount bodov. Kto z koho doslova. Ešte žeby vás Atalanta s Bernom neprejekabátili. Bude sranda, povedal Maguire a išiel obrať Salaha. First of all, Good ebening!

2,75 na domácich a o kus nižšie na United… Dnes to bude zápas, čo zlomí zlé obdobie. Klapka 24. Poviem 2x jak klasický židtipér (za 50 centikov poprosím už aj s manipulačným).

Chelsea – Juventus

Juve je na tom v lige asi jak Kotlebič v prieskumoch, no v Lize mistřu zatiaľ sypú o 100šesť. 4 zápasy = 4 výhry a už zaručený postup ďalej. Bravo. Dnes však stoja v pomyselnom zápase ligomajstrovej jesene proti Chelsea, ktorá ešte nemá nič isté. Tucheliño si v lige tuneluje titulové ambície, no ako obhajca musí maknuť aj v LM. Pri pohľade na kurzy až neviem, či sa dachto nepomýlil.

Chelsea 1,6 vs. Juventus 6,6 – viete ako to je s kurzami od 1,4 do 1,7 – neviete, lebo to nikto nikdy nevie. Dnes remízka 70% a 30% že CFC win. Toť môj pohľad.

Buďte zdraví a nevsádzajte všetko. Pretože peniaze nikdy nie sú všetky.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal