Sledujte nás

Futbal

Ole Gunnar Solskjaer a koleso, ktoré sa dotočilo

Veľa prehier znamená málo šancí na to, že si udržíš teplé trénerské miestečko v Premier League. O prácu nateraz prišiel Ole Gunnar Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer
Foto: SITA/Kacper Pempel, Pool via AP, File

Hovorí sa, že čo je veľa, to je málo. Pri Manchestri United to nateraz sedí. Veľa prehier znamená málo šancí na to, že si udržíš teplé trénerské miestečko v Premier League. O prácu nateraz prišiel Ole Gunnar Solskjaer.

Pri tých trénerských rošádach v anglickej Premier League si jeden ani neuvedomí, že nórsky baby faced assassin bol pri kormidle MUFC takmer necelé tri roky. Ole prišiel so statusom miestnej legendy, ktorá si klubové DNA vytetovala na hruď po ledžendery góle proti Bayernu.

Mal zmeniť všetko a aj sa mu darilo, ale keď si v United pod tamojším tlakom a v obrane má tvoj kádrik viesť Maguire, potom ti neverí ani posledný čapovač hnusného anglického piva pri štadióne. OGS sa snažil, to mu nevezme nikto. Ale chýbalo mu niečo, čo nevyrieši žiadna posila. Jadon už zna, Krištianu tiež.

Zoberme si napríklad posledných 10 zápasov. Proti Villans zos Birminghamu nastúpili Red Devils takmer na deň presne pred dvoma mesiacmi. Prehra 0:1 nie je koncom žiadneho začiatku. Je to zápas PL, kde vyhrá každý proti každému a aby si mal vždy väčšiu šancu na výhru, musíš byť Klopp oder Tuchel. So ist das.

Neskôr veľmi ulepená výhra proti Villarrealu (CR7 v 90+5) už naznačila, že s takým kádrom musíš Emeryho Good Ebening vybaviť už za polčas. Odvtedy (mimo LM) 6 zápasov v lige – 1 výhra. To sa nieže zle píše, ale ešte horšie číta. Dačo jak Tarabove statusy.

Narastajúce problémy a nezáujem o zmenu v zostave boli napokon ako Kamenického prejavy, zbytočne viditeľne suché. A ešte bezvýznamné. Bodka za Oleho horedole pôsobením v MUFC bola prehra 4:1 proti Watfordu, čo dal 4 góly velikánovi naposledy ešte v dobe, keď si Zdena dávala instastorku zo stužkovej. #Babylon4.C

Ole nie je zlý tréner. Len mal zlé rozhodnutia. A to v Anglicku stačí nie že na výpoveď, ale ešte dostaneš aj chorál od vlastných v znení You’re getting sacked in the morning. Au.

A teraz kto? Dajte tip do komentáru. Ja hovorím Enrique/Pochettino.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal