Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na úvod roka strety ťažkých váh

Vstupovať do nového roka s tým, že pri kurze 1.09 schytáme podľa profesora úplne všetci Oh,MYkron nie je veľké víťazstvo.

Liverpool - gólová oslava
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Vstupovať do nového roka s tým, že pri kurze 1.09 schytáme podľa profesora úplne všetci Oh,MYkron nie je veľké víťazstvo. A to i keby ten kurz bol i 2.3, čo bohužiaľ nie je. Vitajte prvýkrát za lamanč 2022, priatelia.

Arsenal – Manchester City

Časy, keď si z Arsenalu robila srandu aj barmanka s barbackom na King’s Cross sú tha het, artetovci kopú za posledný mesiac modernu ako za čias Henryho a Guardiola dobre vedel, prečo mu v Brentforde pred troma dňami muselo stačiť na tri body šetrných 0:1. Sterling, Gundogan či Mahrez budú na Emirates lemon fresh a keď sa z hibernácie prebudí aj stomegový Grealish, voj v belase napriek onej renesancii domáceho erbu potvrdí štatistiky. V ktorých Delostrelec prehral v súboji proti Citizens posledných deväť ligových stretov. 

Leeds – Burnley

Pávy z Leedsu kolabujú v smršti výsledkovej katastrofy, na Elland Road sa už včera zranila aj upratovačka s biletárom pri milostnej prdohre. Peacocks vo vojnovom stave po/čas/ fatálnej maródky už teraz hrajú o prežitie v lige líg a argentínsky futbalový fakír Bielsa vie, že pri permanentne infantilných chybách vo vlastnej obrane bude dnes na Elland Road dôležitejšie neprehrať ako vyhrať.

Chelsea – Liverpool

Domáca modrá aj pri vstupe do 2022 rozbitá jak Rytmus po rane od Klička – Reece James, Andreas Christensen, Ben Chilwell, Thiago Silva, Ruben Loftus-Cheek, či Timo Werner sú straty, ktoré Kant s Lukakom zalepia len ťažko. O to viac, keď ti tréner káže hrať to, čo bars nechceš, Romelu, eh? Klopp na Temži neprehrá. Najskôr preto, že nik nepamätá, kedy tak spravil dvakrát za sebou. Mount. Sallah.

V novom roku to chce veľa nádeje. Už v máji je tu Paxlovid a ten pošle pandémiu do kolien. Bo ani ona tu neprišla žiť naveky. Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko