Sledujte nás

Anglicko

EPL: Stret dvoch severolondýnskych erbov

Ak idú všetky autá v protismere a prší za každého počasia, potom ste na správnom mieste. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Harry Kane strieľa gól
Foto: SITA/Andrew Matthews/PA via AP

Ak idú všetky autá v protismere a prší za každého počasia, potom ste na správnom mieste. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Manchester City – Chelsea

Blockbuster, ktorý mal pred týždňom predplatený dole u protinožcov aj Nole s rozmlátenou raketou a plesňami na lehátku ponúkne podľa expertov lepší fotbal ako ktorékoľvek finále majstrovstiev sveta. Duel vedúcich fregát v premierligovo-kovidovom mori neistôt nenachádza favorita, ak dovolí Tuchel Rudigerovi na obed iba jeden stejk, v 23.minúte spolkne futbalový emememboy Ježiša na hrote skyblues a zapije jonťákom. U šejka na Etihade dvacka na remízu, oba tímy strelia gól. Po polčase desina na Lukaku.

Liverpool – Brentford

Na Anfield Road červení bez Salaha a Maneho proti dánskym klonom z Brentfordu v sľubnej šouke predeterminovaných ofenzív. Nováčik z predmestia Londýna kope síce dobre, silno, drzo i technicky, štvorka od Southamptonu pred pár dňami boli ale pre mňa nateraz najväčším sklamaním v podaní The Bees. Kurzy stávkoviek oscilujú medzi Let it Be a Let it Bleed. Skôr to vidím na tú krv.

Tottenham – Arsenal

Už Niko Tesla vravel, že keby sa nenávisť dokázala premeniť na elektrinu, rozsvietila by celý svet – a to nemal páru o nejakých Arsenal a Spurs. V celej lige nenájdete viac nevraživosti ako vo vzťahu fanúšikov dvoch severolondýnskych erbov, čo už teda osolí stúpajúcu hernú výkonnosť conteovcov i artetovcov dnes na Temži viac. Vsadiť na mnohými predikovanú ďalšiu tutovú remízovku môže byť na konci dňa komplikovanejšie než čítať Bibliu v japončine, ak zapracuje karma, čo ukradla naposledy delostrelcom proti Man City všetky body, Conte v lige prvýkrát prehrá.

Veľa vecí si v živote nevšimneš, lebo byť človekom zaberá veľa času. Buď si ale istý, že šupy z víkendového kola nechce minúť ani tvoja babka.

Dopremierligotania, priateľu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko