Sledujte nás

Futbal

Valentínske Spoza piva: Osemfinále Ligy majstrov, part cvaj

Včerajšie zápasy skončili tak, ako by väčšina mohla pokojne čakať. Streda bude za to emotívnejšia a nielen v komunite Spoza piva dúfame, že napínavejšia.

Obranný zákrok Virgila van Dijka
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Predslov

Včerajšie zápasy skončili tak, ako by väčšina mohla pokojne čakať. Teda ja som si myslel, že Real gól dá, ale bez šance na bránu to nejde, ombre. Streda bude za to emotívnejšia a nielen v komunite Spoza piva dúfame, že napínavejšia. 

Timo

Inter – Liverpool

Hentí dvaja sa naposledy stretli že v 2008. Som mal 12 rokov a futbal som považoval za hru, kde všetci behajú za jednou loptou. Niežeby som za ostatný čas vyrástol do veľkých znalostí, ale teraz aspoň viem, že za koľko eurokoruniek týždenne sa za tou loptou ženú.

Inter v lige pripravený obhájiť tiul, ano Acečko aj s Neapolom mu to nijak neuľahčia. Ale na inú tému som chcel. Milánskô 3-5-2 funguje stále jak švajčiarske hodinky, no proti ekipe jak postaví Klopp sa z toho môže v rámci 10 minút stať Rolexka z Aliexpressu.

3,6 na Inter a 2,1niečo na The Reds. Dnes vsádzam na totálny futbal Kloppovcov.

RB Salzburg – Bayern Mníchov

Dávid vs. Goliáš aneb Republika vs. Zdravý rozum. Bayern dnes aj bez Daviesa, Goretzku či Neuera v Salzburgu neprehrá. Neverím tomu. Ibažeby sa stalo niečo, čo sa v LM kľudne stáva. Uvidíme. Šťastnú ruku pri výbere dnešných hrdinov, lads.

Peťo

Večer kukaš na tragédiu šmecarov v Paríži a od tretej minúty odpočítavaš zvyšných 92 len aby nebola kefa a že by skúsili v druhom zápase aj niečo iné ako autobus z prešovskej betonarky. A naj sebe prihraju i vecej jak trirazy. Hej, to píšem o Reale. A neznace jak skončil ten druhý záp… hej dobre už viem do košotvorca.

S odchodom Conteho, Lukakua a Hakimiho z Interu som čakal, že ten mančaft sa rozpadne jak FK Poprad po ekonomických majstrštikoch bývalého el presidenteho Dvorčáka. Opak je ale pravdou. Conte prišiel v kurincu pri sliepkach už o polovicu vlasov, Lukaku ospevuje Inter (tlstý Miňo by mal povedať že už baví v Londone za Čelzu) a Hakimi včera šturil Pangasiusa do kešeňe. Aj s plutvami. A Inter je na špici a nepotrebuje na to ani catenaccio. Iba že by ho dnes potreboval. 

Liverpool už aj s navrátilcami z afrického pohára šialenstva, zaujímalo by ma, či sa chlapci rozprávajú a či Sadio dal Mohamedovi potrimac. Trofej. Večer zvíťazí gegenpressing. Iba že by ňe. Tipujem 0:2. Dvakrát Salah lebo teraz už vôbec neprihrá Manému. Ani vizuálne.

Bayern dvakrát za týždeň nevybuchne. Neexistuje. A keďže si to neodniesol cez víkend Bochum tak to bude dnes Soľnohrad. Tipujem 1:3 lebo nebude Neuer a preto lebo Lewandowski. Šak kto iný.

Záverečné ustanovenie

Poznáte ten pocit, keď niečo veľmi chcete ale hneď, ako to dostanete tak viete o tom, že je to celé zle? Tak som sa cítil, keď začal parížsky šalát hrať bago s Realom. Horšie jak tlačovka Smeru. Aspoň že sa oplatilo ráno vstať a pozrieť slovenské hokeje. Vyťahujte fínske vodky a návleky na späťaky. A nezabudnite napísať svoj trénersky pohľad na hokej. Čím viac trénerov, tým menej trénerov.

Doskakavenia pri ďalšom pohľade Spoza piva.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal