Sledujte nás

Futbal

Valentínske Spoza piva: PSG – Real Madrid, osemfinále Ligy majstrov

Obdobie Valentína je najkrajším obdobím v roku. Teda ak nefandíte Barcelone. Začína plejof Ligy majstrov a po iks rokoch bez katalánskeho giganta.

Lionel Messi, Paris Saint Germain

Obdobie Valentína je najkrajším obdobím v roku. Teda ak nefandíte Barcelone. Začína plejof Ligy majstrov a po iks rokoch bez katalánskeho giganta. Ale nie o nich som chcel, netreba si uťahovať zo slabších.

Tento rok sa Liga majstrov prekrýva s olympiádou v Pekingu, kde boli niektorí zarezaní a s niektorými sa nedá spolupracovať lebo do kosoštvorca s takou spoluprácou. Vitajte pri prvom jarnom ligomajstrovskom pive. A teda spoza neho.

Peťo 

Dvacec deka parížskeho a dva rožky mi dajce. Mbappé myšlienkami vraj v Madride, Neymar konečne zdravý. Ale asi len preto, že je ešte furt kovid a šestra nezrobila oslavu. A hej, aj Messi. Ten furt vedel poslať Real do kosoštvorca, teda presne tam, kde je spolupráca Marcela s Braňom. 

Realu sa vracia Benzema a tak aj Pangasius si bude mať konečne s kým ťuknúť. Bo posledné zápasy nebolo s kým – žiaľbohu a niekedy aj chvalabohu. Vracia sa (dôležité zvratné zámeno) tiež Mendy, nie ten z basy ani ten do brány ale ten tretí. Na druhej strane Ramos bude svojim kamarátom mávať len z tribúny. Takže o čosi menšia pravdepodobnosť červenej karty. Ale iba o čosi. 

Tipujem 1:1. Messi a Benzema. 

Timo

Peťo píše, že máme niečo na večer? Hovorím, že môžeme mať. Ajhľa, Spoza piuka vždy ready hocikedy. Parížsko sa doma pokúsia (klapka po stoosemdesiate) o Ligomajstrovské povstanie a dokázanie, že miliardy neucekli potokom abo dačijim potomkom. Hra so slovami je najzložitejšia pre toho, kto ju vie hrať.

Real je pod Ancelottiho zamračeným večne žuvacím výrazom v celkom dobrej forme, až na to, že dakedy vybuchnú. To je ti ale náhoda. Paríž prepol po letných príchodoch o level vyššejšie, ale na Real to nepostačí. Či sa rozhodne dnes, neviem. Ale určite sa bude na čo pozerať.

Kto tam dnes hraje druhý zápas? 

Lisabonska ňeBenfica ale Sporting doma privíta modré menčestraky. Ak chcete pozerať anglický fodbal dnes (tak určiteeeeeeeeee) a nemusíte Jožove City ani pocity, tak môžete skúsiť Megvajrovu defenzívnu tragédiu a celkovú diabolskú katastrofu na Starom treforde proti čajkám z Primorska. Teda z Brightonu. 

Rozumiem. Takže večer ten parížsky s rožkami. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal