Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šejkovia sú v bujarom laufe

Keď máš loptu, čím skôr ju prihraj najbližšiemu hráčovi. Najlepšie s rovnakým dresom. Pepemu týmto srdečne ďakujeme za senzačné odhalenie tajomstva jeho extraordinárneho trénerského kumštu.

Kevin De Bruyne gólová radosť
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Keď máš loptu, čím skôr ju prihraj najbližšiemu hráčovi. Najlepšie s rovnakým dresom. Pepemu týmto srdečne ďakujeme za senzačné odhalenie tajomstva jeho extraordinárneho trénerského kumštu a vy ostatní vitajte znova za kanálom, priatelia.

Manchester City – Tottenham

Popri pekingských analýzach o tom, čo sa ženie Šifrinovej pod kombinézou a špekuláciách aké geriatrické kardiaká aplikujú mladé Rusky, sme si v Lige majstrov potvrdili aj starú pravdu, že pokiaľ nechceš skončiť ako Sporting z Lisabonu, nehraj s Guardiolom otvorenú partiu. Šejkovia sú v bujarom laufe, dlhodobo až zázračne bez výrazných zranení a doma na Etihad Stadium kopú pri až ponižujúcom kurze 1.2. Conteho v ostatnom čase poriadne ošklbaným operencom z Londýna hrozí štvrtá prehra za sebou a vyzobať v modrom Manchestri plné tri body majú podľa bukmejkra šance 1:11. Judáš by šepol value for money, prečo nie dnes.

Liverpool – Norwich

Serie A, neserie A, Kloppov parný valec ukázal v Lige šampiónov celému Milánu, že je jedno či si áce alebo inter, aj tak pôjdeš „do kytek“. Na víťaznej vlne surfujúca červená ofenzíva pošle pri 1.1 z Anfield Road ku dnu aj topiaci sa Norwich, najskôr už do polčasu. Bo keď si chudobný, nie je to hanba. Len je to nepríjemné.

Leeds – Manchester United

Viete, aký je rozdiel medzi Bielsom a Jalonenom, trénerom hokejového Fínska? Že prv menovaný by nehral cementáreň ani vo finále Ligy majstrov, či majstrovstiev sveta. V preklade nikdy. Pokiaľ sa ale úspech v športe bude klasicky merať počtom trofejí, potom občas zabudnite na miesto pre krásu. Pávy doma na Elland Road s ich večnou taktikou „hŕŕ na ně“ znova inkasujú aspoň dva, Bielsa to má ale v živote jasné. Radšej skončím 13-ty s parádnym futbalom ako ôsmy s … fínskym.

Našim hokejovým chlapcom dnes držme v Číne palce, nech majú aspoň štyri korunky. Švéd bude mať vždy o jednu menej. Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko