Sledujte nás

Anglicko

EPL: Najlepšie dostihy sú v Premier League

Po tom, čo blog v poslednom kole trafil všetky tri tipy vrátane toho na Kohútov pri kurze 11.6, mi prišla ponuka zahrať si Usamu Bin Ladina v rozprávke O troch prasiatkach…

Kane gól v zápase Manchester City - Tottenham
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Viete ako prečíta kôň na hodine zemepisu japonské ostrovy? Konšú, Klušú, Šiskoku, Hopkajdo. Najlepšie dostihy sú ale tie v Premier League, vítam tak skalných priateľov znova za kanálom. Všetkých šesť… 🙂

Leeds – Tottenham

Po tom, čo blog v poslednom kole trafil všetky tri tipy vrátane toho na Kohútov pri kurze 11.6, mi prišla ponuka zahrať si Usamu Bin Ladina v rozprávke O troch prasiatkach. V lete tak určite laďte Netflix. Tottenham naozaj vskutku a senzačne zvalil lídra z Etihadu a stačilo mu nato prejsť štyrikrát polovicu ihriska s loptou na dlhšie ako minútu. A potom povedzte, že Conte nie je superklassa. Dnes domáce Pávy dlhodobo s hŕbou zranených a s permanentne infantilnou obr/a/nou kopú na Elland Road pri 3.7, keď sa Struijk nebude zas babrať s vrkočom ako proti United, možno prehrajú len o gól. Inak o dva.

Everton – Manchester City

Frank Lampard doťahuje kravatu k jeho nateraz najväčšej šouke v trénerskom kresle Cukríkárov pri 10.4, dvakrát Zopiclon, dvakrát Lexaurin, po polnoci polka Neurolu. Ak v sobotňajšom Goodison Parku modrejší neustúpi, jedno je isté – liverpoolsky žralok cítiaci pach šejkovej krvi čoskoro preberie rolu apex-predátora v nevyspytateľnom mori ligy líg. Pepe ide na víťazstvo pri 1.2 a všetci spoza Lamanč odkazujú, že dvakrát po sebe nemôže prehrať.

Keby ste chceli vedieť, čo sa narodí koňovi a ondatre, dám vedieť nabudúce. Ak nie, držte sa na vlne optimizmu a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko