Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na drne posledného tímu tabuľky čakajme iné jatky

Presuňme sa znova do ríše Albionu a verme, že sa tu nenájde dvojmetrový šašo, čo vám dokefe náladu aj tiket. Vitajte za kanálom, priatelia.

Pulišič - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/Ian Walton

Potom čo nám Bananarumba z PSG v Lige majstrov dokázal, že futbal vie byť zázračník a skrz dorastenecký kiks vzkriesi aj realistu s polototálnou endoprotézou, sa znova presuňme do ríše Albionu a verme, že sa tu nenájde dvojmetrový šašo, čo vám dokefe náladu aj tiket. Vitajte za kanálom, priatelia.

Norwich – Chelsea

Tuchel vraj na Vianoce nemá srdce zabiť kapra, preto ho rodina konzumuje živého. Dosť blbý vtip, na drne posledného tímu tabuľky dnes pri kurzoch atakujúcich 1.1 na modrú čakajme že iné jatky. Lukaku. Chelsea dva góly+. All in.

Leeds – Aston Villa

Na Elland Road sedí po troch mesiacoch na lavičke znova bum bum Bamford, všetci hurá. Ani Leeds nedokáže prehrávať donekonečna, jeho 5 prehier v rade a 41 inkasovaných gólov v ostatných 13-ich ligových zápasoch si pýta koniec presne dnes. Ak vo svojich zadných radoch furt infantilne deravé Pávy ustrážia prebudeného Coutinha a Ollieho Watkinsa, tri body nutné pre ich záchranu v lige líg sa stanú realitou. Lebo všetko čo si vieš predstaviť, je naozaj. Pome Leeds a sorry Steven.

Benzín ide raketovo hore, radšej ako na futbal stavte aspoň občas na srdce a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko