Sledujte nás

Futbal

Spoza piva: Liga majstrov, odvety osemfinále

Keď si jediný ale za to aspoň nie druhý tandem, čo na Slovensku píše Spoza piva, môžeš si utorkovo-stredajšie sľuby splniť až vo štvrtok.

Gól Benzema, Real Madrid - PSG
Foto: SITA/AP Photo/Manu Fernandez

Keď si jediný ale za to aspoň nie druhý tandem, čo na Slovensku píše Spoza piva, môžeš si utorkovo-stredajšie sľuby splniť až vo štvrtok. Tak by som to za nás oboch s Peterom uzavrel. Vítam kolektív. 

Liverpool – Inter 

T: Liverpool išiel do domácej odvety s náskokom 2:0 a Csaplárová past sa už tešila za rohom v pube pri sladkom pive bez peny. Kloppovo síce loptu držali viac pri sebe, ale za to dostali viac striel na bránu aj do brány. Konkrétne jedna do zera. 

Postup Liverpoolu a Škriniarova MOTM sú najideálnejšou kombináciou, akú mi tento šláger mohol ponúknuť. 

P: Mohla to byť ďalšia magická noc na Anfielde? Mohla. Ale to by musela Barcelona vstať zo štvrtkového tojejednočosavtedyhraje popola, ideálne s náskokom 3:0 a kecami sprostými sťa Vidal a jeho jedno vajco. Prišiel teda len ten Vidal, ten neVidal ale iba Lautarovi vydalo na jeden banán a Alexis sa bál že mu nevydá na teplú vodu. Ta išol skorej. Rovnako ako nádej Interu.

Vlk je sýty a koza ostala celá. Kto je kto v tomto prípade nechám na analýzu po piatom pive.

Bayern – Salzburg

T: Poooočkať pooočkať. To mi naozaj niekto chcel povedať, že Bayern sa po vonkajšej remíze 1:1 nalomí a rakúske RedBulle budú mať reálnu šancu na postup? Viete kedy chodí humor spať? Neskoro večer. 

Sedem ku jednej, galašou Lewa und Muller a ďalší rekord prekonaný, bo šak nedáš vždy 7 vo vyradovacej. Lebo nie vždy sa do nej vôbec dostaneš, že.

P: Zo Soľného hradu išli hlasy, že idú zabojovať o postup. Mančaft mladý, tréner mladý, jak hovorí múdrosť starých materí – mladé sprosté. Väčšiu nádej zabojovať o postup by som mal ja v sobotu na teambuildingu po zápase. A to sme ucirali palubovku na dzešec razy.

Real Madrid – PSG

T: Real Madrid si za ostatných dajme tomu osem rokov vyrobil vlastnú postupovú matematiku. Prvý zápas dojebabreš na plnej čiare tak, že pomaly ani nevystrelíš na bránu a necháš súpera si myslieť, že ťa má na lopate. Hah, ani nie, veru nie.

Včerajšia kombinácia zlej odpovede od Parížanov a nadupaný Benzema spravili krátky proces. A ani by som nepovedal, že kto bol lepší. Lebo obaja sa ukázali len v momente, keď bol ten druhý katastrofálny. 

Faul na Dodnarumu sa nestal. Som zvedavý, čo napíše Peťo. Dávam tri heetsky na slovo „šmecarina“.

P: Šmecare. Bludare. Cmotare. Obrana, záloha a útok zo šalátového klubu. Chcel by som vidieť nassrateho Nassera. A potom by som chcel počuť výhovorky Početina na lietajúcom koberčeku. Na internetoch som videl, že možeš dostať človeka z Tottenhamu, ale nedostaneš Tottenham z človeka. Človeku. Paríž by mal začať uvažovať o podpise Benzemu, myslím, že ešte nepodpísal na novú sezónu. 

Jedno viem iste, keby chytal Keylor, tak Paríž postúpi. Lebo ten by nevymýšľal tie glupociny a odkopol by loptu na lešenie čo je na Bernabeu. Len toľko k tým parížskym šmecarom.

A k Realu? Nemáš Karima, nemáš pravdy. 

Manchester City – Sporting 

T: Vyhráš o 5 k nule vonku a si MCFC. By som možno aj zrušil odvetu. Bo šak naco. Ale dakto by isto povedal že aale veď stále je to len 11 ľudí a zápas začína od 0:0. Presne toto si furt hovorili i proti Barcelone a… to je jedno sorry. Pepe nepodcenil ani guzľik na kopačke a k tomu ešte pustil do brány aj Scotta Carsona, čo vyzerá jak člen IRA z Peaky Blajndrz. 

P: To dakto i kukal toto? Bo ja len na evysledkoch že či už je dokopy dvojciferný rozdiel.

Na los som zvedavý. I na sob. Haha, sranda končí, začína skutočný boj o trofej. Keď sa stretne Bayern s Realom, dáme live stream spoza piva, abo spoza Tima (Morava dáva lajk tomuto nápadu).

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal