Sledujte nás

Anglicko

EPL: Za kanálom tutovice

Ak sa cítiš zbytočný, spomeň si na tréning Red Devils.

Rashford - Manchester United
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Viete koľko z 90-ich minút futbalového zápasu sa ozaj hrá futbal? V dueli Man City – Atletico ich napríklad namerali 63, v českej lige v zápase Teplíc 40. Že čo by sa zmenilo, keby sa futbalový zápas hral 60 minút čistého času ako napr. hokej? Teším sa na vaše komentáre a vitajte znova za lamanč, priatelia.

Arsenal – Manchester United

Ak sa cítiš zbytočný, spomeň si na tréning Red Devils. To, čo predviedli diabolské makety proti Liverpoolu už ani nebolo o hneve, skôr o smútku. Neville zdesený, Keane s presvedčením, že toto veru nie je klub za ktorý hral. Fakt, že dajú zdecimovaní United pri 3.7 dole dnes domáci Arsenal konkuruje zázraku, presne ale o nich často futbal je. Aj keď po ukrižovaní nevstane zmŕtvych zas len tak hocikto.

Manchester City – Watford

Na Etihad Stadium hra na jednu bránu a pri 1.13 otázky presne tri – kedy, kto a koľko. Najslabší súper z posledných, pred ktorými ešte City v lige stoja si dnes ide pre vlečku na banány a mal by šejkovi poslúžiť aj nato, aby sa konečne herne chytil. Proti Brightonu to bol totiž napriek výhre 3:0 nervózny odvar s hŕbou technických chýb, klasickou hypokreatívnou hrou do šírky a nervozitou v podvedomí, že Liverpool je od bledomodrej momentálne viditeľne futbalovejším mužstvom. Pepe má pravdu. Ak v ktoromkoľvek z ostávajúcich kôl čo jedinýkrát zaváha, môže sa zamerať už len nato, čo s Hallandom. Gambleri za milión.

Liverpool – Everton

Klopp furt vysmiaty jak segedínsky guľáš na mojej svadbe, z Anfiled Road to do krčmy aj s bolestným ružencom nebudú mať lampardovci zas až tak ďaleko. Pri 1.19 ďalšia tutovica kola, k onomu miliónu spokojne pristavte dom. Alebo aspoň maringotku.

Nezabudnite na tie komentáre pre a proti čistému hraciemu času a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko