Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pôjde Liverpool do čela?

Včera boli u mňa zlodeji. Nič nenašli, tak ma zrezali jak hada a pri odchode mleli čosi o tom, že mám v robote konečne začať makať a nezabíjať život futbalom. Au.

Mané Liverpool, FA Cup
Foto: SITA/AP Photo/Frank Augstein

Včera boli u mňa zlodeji. Nič nenašli, tak ma zrezali jak hada a pri odchode mleli čosi o tom, že mám v robote konečne začať makať a nezabíjať život futbalom. Au. Vitajte tak znova za lamanč, priatelia.

Liverpool – Manchester United

Liverpool nastrieľal v lige nateraz najviac gólov, podáva permanentne unikátne výkony, nepreháňa takticky, disponuje obrovskou vierou vo vlastný herný display, nemá zranených hráčov a ak bude na konci dňa majstrom Anglicka, stane sa ním úplne zaslúžene. Destroying Man United is like destroying Covid, v prípade, že Mekgajver kopne na Mersey hetrik, založím s Chmelárom stranu a s Koleníkom zabrejkujem v Lecdenc. A ak Klopp vybehne na park Anfield Road v saku a kravate, že do pol pása a v babkinej pušapke.

Chelsea – Arsenal

Tuchel sa rozvádza, Abramovic je z čeľade Putinofils, aj preto nesídlia Blues zo SW6 London v tabuľke minimálne tam, kde spomínaná Kloppova Redka. Na Artetu ešte pred pár týždňami volali fellows na Temži Hosana, dnes revú ukrižuj – cesty Pána sú aj v Premier League nevyspytateľné. Spýtajte sa takého Ježiša v Man City. Bukmejkri píšu 1.9 versus 4.2, Neville píše neprehra Chelsea.

Manchester City – Brighton

Chcel by som v robote za 100tisíc na týždeň bombovať na slniečku ako Steffen v šejkovej bráne, to som sa mal ale v škole horšie učiť. Tu len pripomeniem, že Klopp vyhral s Kelleherom /druhý gólman Liverpoolu/ Carabao cup, a že sto melkov za Grealisha je takmer presne suma, čo vyplatili červení za Salaha, Maneho a Diaza dokopy, dohromady aj cuzamen. Proti veľmi konsolidovaným čajkám z Brightonu dnes na Etihad Stadium zápas, v ktorom má v poslednom čase vajatavý líder dokázať, že herná holomajzna v 2. polčase proti Atletom a ridikulózny kalambúr z FA Cupu boli len vizuálnou halucináciou. Pri 1,2 versus 15,5 by som spoko bil na remízu pri 7. Sorry, Pep.

Jedno čo vám zlodeji nikdy neukradnú, je vaša vôľa. Preto čoskoro a znova dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko