Sledujte nás

Anglicko

EPL: Povstane City z popola?

V Mančestri ešte nevyschli modré slzy z Madridu a už je tu ďalšie kolo ligy líg. Našťastie i bohužiaľ. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Keita gól, Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

V Mančestri ešte nevyschli modré slzy z Madridu a už je tu ďalšie kolo ligy líg. Našťastie i bohužiaľ. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Liverpool – Tottenham

Ak niekto v pelotóne anglickej futbalovej šľachty môže ešte Kloppovi čorknúť aspoň dva body /čo je v exponovanej honbe za titulom v dobe súčasnej vec priam kruciálna/, tak je to Conte. Tipérsky papier vykazuje podobnú eventualitu síce len v jednom dueli z piatich, pri pohľade na súpisku a hlavne herný prejav najlepšej liverpoolskej ekipy od vzniku klubu ale ani nečudo. Keď je v meste Beatles kompletne vysmiata predovšetkým vaša polovička, s vycerenou belobou predĺžite na Mersey kontrakt aj vy a potom vyhráte s palcom v nose aj Ligu majstrov. Real who?

Manchester City – Newcastle

Po kataklizmickom vyradení bledomodrých šejkov z ligy šampiónov v madridskom puči sa dnes doma na Etihade núkajú Pepeovcom len dve možnosti. Prvá. Líder ligy už mentálne nepovstane až do konca ligy a pustí riedky ropný prd už dnes podvečer. Druhá. Pri kurze 1,15 domáci erb najprv oholí Dúbravku na vojáčka a potom pošle pruhované operence z Newcastlu v mrazáku rovno za miestnym patológom. Vyberajte.

S pozdravom nič na svete nie je horšie ako zobudiť sa ráno mŕtvy sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko