Sledujte nás

Futbal

Ligomajstrovské Spoza piva: Ideme do finále

Prinášame vám skromný pohľad spoza oroseného na semifinálové odvety ligy najbohatších.

Real Madrid - Manchester City, Benzema gól z penalty
Foto: SITA/AP Photo/Bernat Armangue

S pracovnými povinnosťami a lenivosťou ovenčeného jedného pivára a večného študenta, ktorý snáď už finišuje diplomku a hľadá si miesto niekde v mekáči (prepáč, sľúbil som ti minule, že si kopnem) prehlasujeme, že sme sa statočne vykadili na naše predzápasové povinnosti a preto vám prinášame aspoň skromný pohľad spoza oroseného na semifinálové odvety ligy najbohatších.

Villarreal – Liverpool

Peťo

Nasratý Klopp jak ja v piatok poobede, keď niekto v práci pošle mail, že potrebuje… teda bohate stačí, že niekto pošle mail. Najprv to vyzeralo, že bítlsáci došli na výlet zahrať jednu exhibíciu a potom smer Paríž. Klasik vraví, že fotbalisci nesu muzikanci, že by furt vyhravali. Teda pokiaľ nie si LFC v tomto momente a netrénuje ťa Klopp. 

Chlapcom v žltom ponúkli kúsok nádeje na veľkolepý obrat aby ich v druhom polčase prefackali domácich trikrát jak matka puberťaka, keď ho uvidí s cigou a desinou pred karčmu a vyprevadili ich na smetisko dejín tohtoročnej edície Ligy majstrov. Gutebening, ďakujeme za prekvapivé momenty proti Juve, proti Timotejovym oktoberfesťakom, ale čo je veľa to je málo. O rok sa vidíme v Konferečnej lige. Teda vás vidíme, štvrtky nemám čas.

Timo

Už promovaný Peter Hejter sa síce vysmieva z Mekáčov, ale neuvedomil si, že i tam maju šicke na vysačke že manager. Ta budem managerovať hranolky. Iba žeby som zajtra zdedil milión. Ale konečne k veci. Liverpool som pozeral na jedno oko, lebo keď sa finišuje diploma tízis, kuka sa len na jedno oko, presne jak Ancelotti. 

Keď dal Villarreal na dva k nule, zápas začínal prakticky od začiatku. A aj tam bolo však jasné, že nepostúpia. Lebo kvalita porazí chvíľkové povzbudenie. Liverpool rýchlo ukázal, že s ním sa nikto len tak mirnixdirnix hrať nebude. A tak aj bolo. Ponorkáči ukázali oddanosť a chcenie, jeden na dzedzine by povedal, že to stačí. Nie v Lige majstrov, ombre. Liverpool vyhrá Ligu majstrov.

Real Madrid – Manchester City

Peťo

V 85. minúte som si po namáhavom dni ustelil brloh, že ešte tak 10 minút toho futbalu a idem konečne spať. Nevyzeralo to, že sa domáci zmožu trafiť tote tri stlupiky a nieto ešte dať gól. Benzema ostreľoval 18. rad za bránou a Pangasiusovi še pľantal fodbal medzi nohami. No ta to tak, keď piješ po titule a potom třeba bavic proti Jožovej anglickej Barcelone. 

Veľké mužstvá potrebujú okrem kvality aj ščesce. Vrodzene, dedičné. Pozdravujeme Jožka do Levoče. Toho druhého mal Real v dvojzápase požehnane. Určite nepostúpil lepší, ale určite postúpil šťastnejší. A bojovnejší. A aj o tom je stále futbal, hoc aj v tejto multimiliónovej dobe pri kadejakých parižoch, sežermenoch, šejkoch a neznam kom ešte.

Videli sme reklamu na futbal. Tešme sa na finále. Hocikto ho vyhrá, tak si to za celú sezónu v Lige mastrov zaslúži. Ak to bude Real, tak si Šeriff Tiraspoľ može povedať že rozdzigali na Bernabeu víťaza Ligy majstrov.

Timo

Sadám do pivného skyboxu, rozumej na stoličku v pivárni u kamoša Fifa, kývnem na vedúcu, že Svižany porfavor a môžeme ísť na to. Reči okolo mňa zneli, že MCFC nič nehrá, slabý futbal. To je presne ono, že keď kukáš raz za rok ale i tak si pundit jak hrom. Skvelá hra, dobrý pressing, Guardiolova najnebezpečnejšia stratégia je tlačiť až kým nestraciš loptu. Ale skúšali. 

Keď zabral Real, baller Mahrez zaklincoval bombovačku na bližšiu že papaj ceple. Koniec zápasu bol bližšie jak deadline na spomínanú záverečnú prácu, keď tu zrazu prišiel gólik na 1:1 v celkovom meradle teda 5:4. A koľkokrát som písal, že Real Madrid je najhorší súper pre dvojzápas? Furt. Kým Peder vyliezol spod periny s motívom Frozen, bolo na celkový súčet vyrovnané. Madness, toto chceme, toto je Liga majstrov. 

Zatiaľ čo Romana Tabák podliezla oné morálno-politické dno a Fico s Blahom šteľovali Beňovej nové načúvatko, the calmest guy on earth, Karim Benz umiestnil po penalte loptu za chrbát Edersona. 3:1 a vtej dobe postup pre Real, legenda hvari, že Ancelottimu sa pohol kútik. Májgod to bolo. Šmecariny jak že zaslúžene/nezaslúžene hentí boli furt lepší/horší blablabla.

Ale je možné, že pár vecí predsalen rozhodlo. Pepe išiel dozadu Gríliš skoro. Nekupuj letenky do Paríža, keď hráš posledné minúty proti Realu. Keď môžeš dať gól, radšej ho daj, bo potom ti ho nekúpi ani arabský milkšejk. Nemožno nesúhlasiť s kolegom, že reklama na futbal. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal