Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pávy doma s imperatívom now or never

V ríši Wilka Dobyvateľa bude po dnešku znova jasnejšie, kto ostrovnú futbalovú kolóniu opustí a kto bude jej kráľom.

Raphinha - Leeds United
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Ak si na čele kolóny, ešte vždy môžeš byť Avia. Za lamanč sa láme chlieb i kosti, v ríši Wilka Dobyvateľa bude po dnešku znova jasnejšie, kto ostrovnú futbalovú kolóniu opustí a kto bude jej kráľom. Vitajte v predposlednom kole sezóny 21/22, priatelia.

Leeds – Brighton

Leeds sa rozsypal jak Dominika po vydanutí z lecdenc, karma Bielsa ver nedala na seba v Yorkshire dlho čakať. Po tom, čo Pávy vyhodili zo svojho trénerského plastového posedu futbalového kaskadéra a génia v jednom, sa borcom z Elland Road najprv hrozivo zranil ikonický Stewart Dallas, hneď na to proti Arsenalu komediantsky zazmätkoval gólman Meslier, po sánkach na nohy Gabriela schytal červenú Ayling a ďalšiu redku proti Chelsea premotivovaný James. Tak si natrhol sval aj Harrison a donedávna výstavná šťuka ligy je v tabuľke razom v zóne zostupu.

Pri najpriblblejších fans v šírom Albione, čo dokážu celý zápas proti City hádzať kusy papiera na pľac sa onej karme už ani nečudujem. Spýtajte sa Raphinhu. Nádej na záchranu Peacocks v Premier League sa topí v ríši spotených snov a nikdy by som nepovedal, že raz napíšem, že dobre im tak. Leeds dnes doma každopádne s imperatívom now or never.

West Ham – Manchester City

U bublinkárov s kladivami dnes Pepe s drobcami v obrane ala Ake a Žinčenko, bledomodrí fans si predstavte Součeka s Antoniom po rohu a radšej nechajte zavreté oči až do konca maču. Ak Gloriola prežije dnešný zápas na Temži aspoň pri remíze, doma najskôr vyklepe v poslednom kole Villu a na konci dňa predsa len pošle Aguerrovi selfíčko z mančesterského doubledeckera.

Ak sa cítite zbytoční, predstavte si géčko v Lasagne, fanúšika United v robote alebo Sterlinga pri streľbe z metra. A dopremierligotania nabudúce. A poslednýkrát. Eh.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko