Sledujte nás

Futbal

Nepopulárny názor: Zabudnite konečne na Sira Alexa Fergusona

Čo majú spoločné komunisti, milovníci filmov a zabednení športoví priaznivci? Najradšej sa bavia len o tom, čo bolo a pretáčajú dozadu.

Sir Alex Ferguson a Erik Ten Hag - Manchester United
Foto: Facebook / Manchester United

Čo majú spoločné komunisti, milovníci filmov a zabednení športoví priaznivci? Najradšej sa bavia len o tom, čo bolo a pretáčajú dozadu. Sa preber ombre. Vitaj kolektív pri nepopulárnom názore, ktorý bol dlho na obzore, yau.

Viete čo ma vie zabaviť a vytočiť zároveň? Komentáre malých pokémonov, resp. znalcov asi jak ja do veterných turbín, o futbalovom procese a progrese. Podobne ako keď si TikTokerik Kaliňák a tvoje priezvisko ti v jednu sekundu vybuduje aj zničí politickú kariéru. 

Najrozšírenejší jazyk je španielčina, najviac zásob ropy má Venezuela a najviac príspevkov o prestupových špekuláciách je celý život spájaných s Manchestrom United. Dnes Kanté, zajtra Messi a napozajtra Denis Vavro. Bo to už človek je dnes pripravený na všetko, radšej.

Trénerská stránka však nezaostáva. Erik ten (hej heej, presne ten) Hag bude ôsmym trénerom v poradí odkedy odišiel the most legendary SAF. To boli časy, tá úroveň, prístu… a tu niekde to seknem.

Však toto všetko je dobre a súhlasím. Bolo to super. Ale zdôrazňujem slovo BOLO. BOLO. BOLO. Všetko bolo iné. Iní súperi, iný futbal, iný prístup, iné mediálne možnosti, žiadne sociálne siete, polámané nohy na prvom tréningu lebo šak uelkm cinglend la‘. 

Dnes by podľa môjho názoru aj ten SAF nevedel držať plnú poľnú. Ale k jeho osobe samozrejme všetka úcta, rešpekt a keby mal o 50 rokov menej, dnes isto collab na insta s Orbitom. A tieto veci si môžete, drahý kolektív, pretaviť aj do iného životného fieldu. Keď niekedy niečo bolo super, tak všetko bolo iné. Ktovie, ako by dnes zahral Sir Alex Ferguson proti City či Liverpoolu. Kto vie, ako by pokojne aj Terry bránil Haalanda či Mbappého.

Nebojme sa nového, bojme sa pavúkov. TIMO NA HRAD 2022. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal