Sledujte nás

Hokej

Hokejové majstrovstvá spoza piva, časť prvá

Aj Michael Jackson predal viac albumov ako Jackson 5. Preto prichádza zmena, muselo to prísť.

MS v hokeji 2022: Švajčiarsko - Slovensko bitka
Foto: SITA/AP Photo/Martin Meissner

Aj Michael Jackson predal viac albumov ako Jackson 5. Preto prichádza zmena, muselo to prísť. Žartujem, len si požiačiam koncept od Petera na pár ľadových riadkov. Týmto vyzývam Šetriča na piatkovú stávku 1 náš gól = 1 kilometer behania. Už by bolo treba. Vítam kolektív. 

Naše počiny na MS sledujem podobne ako Romana Tabák svet, spoza mriežkovavného výpletu. Ale treba aj výplatu. Toľko moje rečenie. Dnes som si po debate v office uvedomil, že my máme voľajaký vzorec, ktorý mi príde stále opakujúci sa. Boborovský approved.

Prvý zápas sme vyhrali a nič iné ani pucipajtáši v krčmách s dvojkou v krvi nečakali ne šak co zarabaš peňeži ta bav daco. Potom tri prehry. A teraz Kazachastan, Taliansko a Dánsko. Matičkosvata. Ja som ani nevedel, že ským ideme v piatok, ale keď 2Ta + r povedal, že nás čaká ťažký súboj, dobre no, asi som dlho nekukal hokej.

Ale sekundu naspäť proti Švajčiarom. Z fakt laického oka sme prehrali zaslúženým spôsobom. Toooooľko presiloviek a nič. Dokonca som mal pocit, že Šfajčiari (fajčiari žijúci v krajine kríža, pozn. autora), vyhľadávajú fauly na nás, aby si mohli v oslabení pocvičiť tikitaka.

Opakujem, neradno mi súdiť, nemožno hodnotiť, možno keď tak Samko dovolí kus okomentovať no. Féherváry je o triedu či dve vyššie, a to vidí aj ten, čo nevidí. Ešte nám bude dobre na turnaji, veď ako sme začínali v inžinierskom Peku (ano haha Pek+ing).

V stredu večer som ešte zapol finále EL, kde sa jak krava na strom dostal Glasgow Rendžrs a Frankfurt, co v lige nevyhral dlhuši jak ja na slovný duel s poštárkou, že do vlastných rúk na dobierku is the new NECHALA SOM SUŠEDOVI. (i som písal prvé miesto nechala že dala, ale slečna z RTVS sa už postarala o dosť sexistickych kixov).

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej