Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kráľovský Albion opätovne otvára mágiu svojich futbalových brán

Dámy a páni, po takmer trojmesačnom premierligovom celibáte prichádza konečne a znova moment, ktorý nás aspoň na chvíľu nechá zabudnúť na požiare, zdražovania, inflácie, vírusy, kardašiankine dráty v nose, či vtákoviny na Zomri.

Mohamed Salah v zápase Liverpool - Manchester City, Community Shield
Foto: SITA/AP Photo/Frank Augstein

Viete, prečo sa v Anglicku kope najlepšia futbalová liga na svete? Nie sú tu malé kluby. Sú iba veľké a ešte väčšie…

Dámy a páni, po takmer trojmesačnom premierligovom celibáte prichádza konečne a znova moment, ktorý nás aspoň na chvíľu nechá zabudnúť na požiare, zdražovania, inflácie, vírusy, kardašiankine dráty v nose, či vtákoviny na Zomri. Prichádza športový ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i prasknutých nervov. Kráľovský Albion opätovne otvára mágiu svojich futbalových brán, milujme sa a množme, štartuje nový ročník Premier League. Vitajte!!!

Fulham – Liverpool

Najromantickejšia tráva v Premier League na Craven Cottage víta klinicky červenú od Mersey, kde targetman Nunez konečne pochopil, že na King Power Stadium naposledy v Community Shield vyhral iba mickey mouse cup, nie Premier League. O to horšie dnes pre domácich chalupárov, ktorí si aspoň dobre zabehajú. V drvičke na mäso. Kurz, že Klopp vybehne u nováčika v kravate rovná sa tisíc. To ale nekúšajte ani za susedovo euro.

Leeds – Wolverhampton

Domáce Pávy bez Rafinhu, Aylinga i Dallasa, no vraj stále vpred – všetci sme ozaj zvedaví na novú ekipu pána Marsha. Leeds prišiel v ostatnej sezóne takmer o držku, na Elland Road je istota vždy iba jedna. Zápas neskončí 0:0.

Everton – Chelsea

Modré tímy, o ktorých sa nepíše a nehovorí, lebo vraj nie je o čom. Werner sedí najskôr na lavičke, hlavné je, že sme sa v lige celoplošne zbavili bagristu Rudigera, eh? Chelsea neprehrá, vsadil by som sterlingy na Sterlinga.

West Ham – Man City

Keď máš 5 rokov a skočíš z miesta 163cm, potom si Haaland. A ak v City trpíš dortmundským syndrómom a dumeš že „dajte to na mňa a choďte sa radovať“, potom tiež. Nadutému blondýnovi bude radno vedieť, že už sme dávno v inom kine, kde sa na 9ku nevie hrať – kto videl De Bruynove rozhodené ruky na spomínanom King Power nedávno, vie o čom je reč. Keď nebude Silva mrhať genialitou vo vlastnej 16-ke a Walker nezasekne a nevráti každý únik po pravej strane, City vyhrá o gól a ja sa konečne rozhodnem stupid do stavu manželského. Kua, ale ma vypenili.

Keď máme 11, vyberieme si svoj obľúbený tím. Aby sme ho potom nechali nerváčiť nás do konca života. V novej sezóne miliardu zážitkov, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko