Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na Haalanda spokojne skúste hetrik

Znova sa potvrdilo, že vsádzať eurá na prvé kolo je ako žiadať bozk na prvom rande.

Haaland - gól hlavičkou v Premier League
Foto: SITA/AP Photo/Frank Augstein

Znova sa potvrdilo, že vsádzať eurá na prvé kolo je ako žiadať bozk na prvom rande. Risk vieš parádne kapitalizovať, zároveň ale môžeš nepekne schytať na držku.

Man City – Bournemouth

Najnovší bonmot za kanálom hovorí, že Man City sú jediným klubom na svete, ktorý má dva štadióny – Etihad na zápasy a Theatre of Dreams na tréningy. Hah. Haaland proti West Hamu dokázal, že dribling mu zbytočne spomaľuje hru, keď som Kicovi v máji pri obede predikoval, že Nór s anatomicky namosúrenými gambami trafí za sezónu 40-krát súperovu sieť a zabráni mu v tom len zranenie, zabehla mu vidlička aj ryža. Na Haalanda proti Čerešničkárom z južného pobrežia spokojne skúste hetrik. Harakiri boys, kurz na hostí lavíruje pri kovidových 40+.

Brentford – Man United

Ten Hag, Eleven Hag, Céer5.8, David Copperfield, všetko jedno. V Divadle snov vyhral v predošlom kole Brighton zápas, United naše srdcia. A tiež pečeň, obličky aj prostatu. Thomas Frank žuje na západe Londýna tvrdé žuvačky a rád prehráva iba filmy na Netflixe. Nevýhra United.

Liverpool – Crystal Palace

Tip na drvičku na mäso a prehru Fulhamu vyšiel asi ako Plačkovej zub múdrosti, ono hrať naplno o 13:30 sa ani za lamanč nechce hneď tak každému. Na Craven Cottage každopádne štyri góly, tri žrde a liverpoolske nohy tak trochu v mede. A! Prvýkrát v živote sme videli Vandajka spraviť penu. Crystal ani Zaha v prvom kole neohúrili, na Anfield ich čaká tvrdý beatlesácky Get Back. Kurz na Kloppa s kravatou stúpa na 2023, kua, raz to predsa musí vyjsť.

Nikdy som to na prvom rande neskúšal, preto asi dodnes píšem blogy. Kamoši ale vravia, že je lepšie byť ženatý, ako mŕtvy. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko