Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ranený kôň kope najviac

Ksicht, svokru a rakvu si nevyberieš. Zato z ponuky 3. kola ligy líg kedykoľvek.

Ronaldo po prehre s Brentfordom
Foto: SITA/AP Photo/Ian Walton

Keď som bol malý, bol som taký škaredý, že mi na krk zavesili rezeň, aby sa so mnou hral aspoň pes. Dodnes to nie je žiadne víťazstvo, ono ksicht, svokru a rakvu si nevyberieš. Zato z ponuky 3. kola ligy líg kedykoľvek. Vitajte znova za lamanč, kamaráti.

Tottenham – Wolves

Toľko darov, čo dostali Conteovci v minulom kole od hlavného arbitra na Stamford Bridge nenašli ani pod vianočným stromčekom dohromady, už chýbalo len aby si naje…dovaný Tuchel pribalil k červenej karte aj zlomenú pravačku. Kohúty sú doma určite favoritom, ešte tak trafiť deň, kedy im to teta karma vráti.

Leeds – Chelsea

Keď dnes doma na Elland Road Leeds nedostane dva kusy, prihlásim sa s Blahom do Love Island a do konca roka budem raňajkovať cuketový prívarok.

Newcastle – Man City

Gloryolu s nadupanou plnkou na pľaci i na lavičke momentálne porazí len Ancelotti v 94.minúte, na severe údajne jasná dvojka. Za mňa ani nie tak jasná ako dvojka. Kto nevsadí na Haalanda, okráda rodinu.

Man United – Liverpool

„Prisahám, že ak sa niektoré z mojich detí stane fanúšikom United, uznám, že som zlyhal ako otec“, píše víťazná hláška z tábora Red Devils po apokalyptickom výprasku 4:0 z predošlého kola. Kôpka klaunov z Hellchester United naďalej presviedča svojich fans i celú planétu o tom, že časy Mourinha, Gunara, či Rangnicka boli vlastne zlatou érou klubu a že prísť dnes do mesta v tričku Devils konkuruje odvahe borcov BEF pri Dunkirku. Ranený kôň ale najviac kope, a keďže ani Kloppovci nie sú nateraz žiadni „zázraci“, navyše maródka a červený Darwin im v Divadle snov výrazne uberie na sile, skúsim remízu a strelený gól na oboch stranách. Určite najnevyspytateľnejší duel kola.

Šarm je šancou pre ošklivých a dnes ho bude v kráľovstve Wilka Dobyvateľa opäť za priehrštie. Zážitoček a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko