Sledujte nás

Anglicko

EPL: Liga líg nadupaná ako nikdy doteraz

Liga líg je nadupaná hádam ako nikdy doteraz, čokoľvek si v nej dokážeš predstaviť, je naozaj. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Saka - Arsenal
Foto: SITA/AP Photo/Ian Walton

Liga líg je nadupaná hádam ako nikdy doteraz, čokoľvek si v nej dokážeš predstaviť, je naozaj. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Southampton – Man United

Lisandro Martinez pripomína týpka z Narcos II, ešte dvakrát ti premaže achilovky a hneď sa cítiš ako v medellinskom slume po šiestej tekile. Čas svoje kúzla nikdy neopakuje, čo vyčaruje Ten Hag na St. Mary budú najskôr ďalšie tri body pre znovurodiacich sa Diablov z Traffordu.

Chelsea – Leicester

Predáš Rudigera, kúpiš Kulibalyho, ako vravia naši západní bratia, na Stamford Bridge prašť jako uhoď. Sterling nedá tutovku, Gallagher nie je Kante a Mendyho kľučka U60 ťa poľahky pripraví o nervy aj všetky body. Leicester uzavretý do seba jak ruská matrioška môže vyhrávať maximálne tak s Kollárovcami na bardejovskom jarmoku.

Man City – Crystal Palace

Zaha ako najarogantnejší génius v lige je aj dnes na Eastlands pripravený pokaziť Pepemu dcérine narodky, spomeňme si na oba vzájomné duely dnešných sokov z minulej sezóny. Kto nevsádza na Haalanda, okráda rodinu. 

Arsenal – Fulham

U Gunners revolúcia na každom fronte. Tri duely, deväť bodov, Jesus behá po slobode ako nikdy v City, Martinelli je rýchlejší než Mbappé, Arteta cerí po troch rokoch prvýkrát vysmiaty chrup a ešte aj Xhaka zabudol dostávať červené karty. Na Arsenale proste jedna futbalová party, ešte tak pozvať fínsku premiérku. Fulham má Mitroviča aj s jeho 57%-nou presnosťou streľby, v londýnskej férovke na Temži to dnes Chalupárom ale nebude stačiť.

Stávkujte s rozumom a noblesou, ak chcete byť miliardárom, pomôžte radšej miliarde ľudí. A dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko