Sledujte nás

Anglicko

EPL: Očakávajte ďalší Haalandov boomstrike

Keď tu prorok Teo nedávno písal, že Haaland sa trafí 40-krát za sezónu, mnohí sa smiali. A mali pravdu, kua. Trafí sa viac.

Haaland - gól za Manchester City
Foto: SITA/Nick Potts/PA via AP

Keď tu prorok Teo nedávno písal, že Haaland sa trafí 40-krát za sezónu, mnohí sa smiali. A mali pravdu, kua. Trafí sa viac. Vitajte za lamanč, kamaráti.

Man City – Nottingham

V zostave Citizens pretlak, že už ani nepamätám ako vyzerá Grealishov vrkoč a Palmerove nádeje kopnúť si aspoň v FA Cupe. Na Etihad Stadium podľa kurzov futbalová jednosmerka a ďalší Haalandov boomstrike, pokiaľ neveríte na vlečku s banánmi, položte tri eurá na nováčika a máte na vianočné darčeky i založenie charity pre Šutaja Eštoka. Uchty.

Arsenal – Aston Villa

Všade čítame, že londýnski Gunners sú ako slon na vrchole jedličky – nik netuší ako sa tam borec dostal, všetci ale vedia, že každú chvíľu spadne. Kto však sleduje genialitu Odegaarda, lauf Jesusa, dravosť Xhaku, pohodu Ramsdalea, či rodenú mágiu samotného Artetu, vôbec mu frk nepríde až taký smiešny. Arsenal nevykazuje excesívnu šírku kvality na lavičke, útok na finálnu prvú štvorku sa ale už teraz javí ako čím viac hmatateľná realita. Neprehra Arsenal.

Liverpool – Newcastle

Pravdepodobnosť, že Liverpool strelí Bournemouthu deviatku a zároveň sa ani raz netrafí Salah atakovala v poslednom kole 1:4000, v podstate presne podľa tu už spomenutého, že všetko čo si vieš v Premier League predstaviť, je naozaj. Kloppovci prepli na mód Slaughter of the Innocents, Anfield má byť svedkom prvej prehry hviezdnych Strák. Drvička na mäso sa volá Diaz.

Viete, čo nikdy nezabudnú Chopin s Lisztom, keď idú do Billy? Shopping list. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko