Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 6. september 2022

Po letnom odlúčení vitajce pri tých najviac subjektívnych názoroch na Ligu majstrov, aké ste kedy videli.

Aubameyang v drese Chelsea počas zápasu Ligy majstrov
Foto: SITA/AP Photo/Darko Bandic

Medvede i ešte nejaké zvieratá hibernujú. Teda spia cez zimu. My s Peterom sme presne ako oni, akurát naopak. Po letnom odlúčení vitajce pri tých najviac subjektívnych názoroch na Ligu majstrov, aké ste kedy videli.

Paríž Saint-Germain – Juventus (2:1)

Timo: Keď som videl ľahkosť a dynamiku mbappéovských 3-4-3 v prvom polčase, si hovorím, že majú dajaké blbé dresy abo ja kukam zlý zápas. Nepravda. Z tímu, čo vedel len kukať na Neymara a Embappého, že davaj chlopi treba dac góla, sa stal pomerne organizovaný káder.

Ale nenechali nás dlho čakať. Ramos lapil bývalého spoluhráča pod krk jak zvarač z Hažlina mestského chlapca na miestnej diskotreske, dostal žltú a vesmír bol v rovnováhe. Potom to ešte Juve skoro dorovnal, to je také parížske, začať zápas jak Bezos a skončiť jak Romana Tabak.

Peťo: Pohľad na zostavu Juventusu je na zaplakanie. Málo koho poznám a toho, čo poznám je dochodkar abo šmecar. Ta tak vyzeral aj prvý gól. Majstrštyk od Plačislava večne zraneného v najdôležitejšej časti sezóny a prezidenta ropného klubu. Niekto má hlave, iný v nohách. Niektorí aj aj. A podaktorí ani vizuálne.

Dinamo Záhreb – Chelsea (1:0)

T: Píšem onen utorkový večer kamarátovi Samkovi, v tej dobe ešte vernému milovníkovi londýnskych The Blues, že či pozerá? „Bohužiaľ áno,“ bola odpoveď. A myslím, že rovnakú dostali aj fans, čo sa ráno zobudzili do statementu pýtajúc sa, či fažne toto, že Tuchel dostal tretry. Teda kopačky.

Toto bude krok mimo tak jak neskoré odovzdanie hárkov poslancov Smer rodina v ZA. Pech borci… povedal by som vedeniu CFC o mešac, keď budú hľadať ďalšiu náhradu.

P: Mám nového kolegu v práci. Volá sa Jarda (nie ten so 68kou) a je fanúšik Čelzy. Liga majstrov prvýkrát ako môj kolega. Dnes ráno rovno aj prvý výsmech. A na obed druhý, keď som mu ako prvý zdelil, že môžu zavolať Tarkovičovi, či nepríde zanalyzovať že co abo jak. Ale trénera hľadať nemusia, šak Kepa furt šedzi na lavičke. Neni o čom.

Sevilla – Manchester City (0:4)

T: Videl som Debrujna kopajúc labdu a pozerať sa pri tom do zeme. Isto si myslel, že šak kopnem, isto je tam dakde Haaland. Pepe porotuje zostavu jak Prezidentka ministerské kreslá v menšinovej vládze, a či Sevilla proti City vládze? Zapomeň, toto je jednosmerný lístok ombre.

P: Výsledky a hra Sevilly v ligovej súťaži nasvedčovali, že od guardiolovcov dostaňu vecej jak štyri falatky. Nevadí, súťaž sa ešte len rozbieha a tréner domácich Lopetegui žiadal čas. Po koncoch v Čelze a Lipsku som si nie veľmi istý, od koho ten čas žiadal, či od vedenia klubu alebo fanúšikov.

Celtic Glasgow – Real Madrid (0:3)

P: Obhajca nastúpil do zápasu s evidentným jetlagom. Začali hrať presne o hodinu neskor ako bol výkop. Forma načasovaná ale akurát že nedobre časové pásmo. Benzema zranený a keď nemáš okrem neho žiadneho ďalšieho útočníka v celom Madride (lebo Morata je krysa, Jovič nie je útočník a Mariano nie je futbalista) tak tam dzigneš Hazarda. A tento Hazard sa Carlovi vydaril, hoci už asi žiaden fanúšik hostí nedúfal. A predsa. Možno sa predsa len Eden konečne chytí. No slovami klasika: A není to málo Antone Pavloviči?

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal