Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 7. september 2022

Druhý deň prvého kola. Druhý deň prvých riadkov ďalšieho Spoza piva. Zmätení? Sme boli my, keď sme sledovali včerajšie výsledky.

Neapol - Liverpool, Liga majstrov
Foto: SITA/AP Photo/Andrew Medichini

Druhý deň prvého kola. Druhý deň prvých riadkov ďalšieho Spoza piva. Zmätení? Sme boli my, keď sme sledovali včerajšie výsledky. Usádzam kolektív.

Neapol – Liverpool (4:1)

Timo: Začnem tam, kde by väčšina končila. A skončil tam aj Liverpúl, v Neapole. Čo skončilo skôr jak šance potenciálnych poslancov Sme Rodina v Žiline? Kloppove šance na body pod Vezuvom. 45 minút a 3 k nule? Si nezažil, brate. Peťo isto napíše, že Kloppo bude Tuchel 2…

Peťo: Timo to pre tento diel vzal zodpovedne a napísal názor Spoza piva spoza piva. Teda takoj po zápasoch. Peter si pre zmenu nechal čas do rána, že šak čo keby fakt historici vyhodili Kloppa. Ale ten má v tejto otázke sebavedomie jak Harabin v prezidentskom paláci. No nič bítlsaci, asi treba preplesk v šatni lebo liga bida zatiaľ a Liga majstrov začala tiež dobrým bolehlavom.

Inter – Bayern (0:2)

T: Postavíš 6/7 nešťastníkov + pár kvalitných mien proti aktuálnemu Bayernu a čakáš… čakáš… stále čakáš, ale keďže nie si na rybách, fasneš dva z toho jeden vlastný /au/ a si spokojný. Respektíve spokojný, že sa hrá len 90+ pár minút. Tak to bolo. Inter toho veľa nevymyslel a pretože LM nie je o šťastí, ani si nepískol… nikto okrem rozhodcu, full time, Danke schön Jungs.

P: Mané, Sané, dane. Tri životné istoty. Ten bol slabší ale naviac aj tak nemám, iba na tie dane. Naviac nemal ani Inter včera a je škoda, že aj dáš toteho gola a i tak prehráš 0:2. Milan si možno pri tom jeho striedaní aj v duchu spytoval svedomie, že prečo nevypočul volanie parížskeho šalátu. Tak sa Inter aspoň pobije o Európsku ligu. Keď bude mať chskym.

Barcelona – Viktoria Plzeň (5:1)

T: Kto čakal niečo iné, si veľmi sebavedomo podal alebo kukal futbal perširaz. Alebo však prečo nie? Pamätáte, ako vytrápila slávnu Barcu pražská Slavia? Lebo ja hej. Ale not this time, broski. 5:1 je presne odraz súčasnej Xavilony proti outsiderovi z Tuzemska. V útoku máš šicko jak ja na FIFA 13, Lewa dá hetrik, ďalšie sa dokotúľajú a keďže obranu skladáš tak jak Pelle euríčko k euríčku na stranu, dačo musí aj prejsť za teba.

P: Plzeň uhrá body v Barcelone, Sulík nebude skladať demisiu, Matovič nebude písať debilné statusy, Heger bude premiér a nie Igorova podržtaška a tlmočník debilných atómových nápadov. Keď máte nejaký ďalší nonsens tak si ho sem doplňte. Pre oko fanúšika neskutočná skupina, no na druhej strane zarobíš akurát spomínané príspevky Hlasu a nie milióny za body v Lige majstrov. Ale šak nie každý deň možeš trénovať na Spotify Nou Campe, v Allianz aréne alebo na San Sire.

Ak ste nemali vydarený týždeň a výherné tikety tak nezúfajte, ani my tieto maličkosti nemáme. Ale máme pivo a spoza neho je sveta žiť.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal