Sledujte nás

Hokej

Ukrižujme Handzuša!

Mišo Handzuš odstúpil. Z Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja. Nesúhlasil s rozhodnutím o Slovákoch hrajúcich v KHL v repre.

Michal Handzuš

Michal Handzuš odstúpil. Z Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja. Nesúhlasil s rozhodnutím o Slovákoch hrajúcich v KHL v repre.

Rodák z Banskej Bystrice v podstate nikomu neublížil, len sa odvážil vyjadriť svoj názor. Že rozhodnutie velenia nášho hokeja plne akceptuje, ale keďže ono stojí proti rebríčku jeho hodnôt, musí odísť. Za mňa chlapská férovka. 

Tolerancia Slovače ale nenechala na seba dlho čakať. Zapredanec, chudák, sedlák, amerikanoriť. Kým bomboval s dvojkrížom na ľade, kričali sme hosana. Dnes je to klasické slovenské ukrižuj. Presne ako to bolo nedávno s nejakým Sabakom, Celecom, Mikasom, Valábikom, Merčiakom, Forgáčom, Čaputovou, Fígeľom, vlastne to je jedno kým. Šancu pod Tatrou vyjadriť opačný názor ako mám ja nedostane ani Matka Tereza.

Mišo verí, že ísť hrať hokej do krajiny, ktorá nás oficiálne považuje za nepriateľa a zároveň reprezentovať Slovensko, nie je správne. Že ísť hrať hokej do krajiny, ktorá je v podstate diktátorským režimom, je v ofsajde. Že ísť hrať hokej do krajiny, ktorá rozpútala vojnu so svojím susedom, lebo podľa nej nemá právo na existenciu, je trest do konca zápasu.

Ide mu niekto brať jeho názor? Alebo kto je tu vlastne mimo?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej