Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šleha kola sa kope na Emirates

Dámy a páni, šleha kola sa kope na Emirates, Nunez chystá spajs kečup, ja ovládače a snáď už aj posledný kovidový test.

Gabriel Jesus, Arsenal
Foto: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Manažovať futbalový tím je ako milovať sa s morskou pannou. Zamerať sa musíš vždy na hornú polovicu. Ako Pepe. Vitajte za lamančom, priatelia.

Man City – Southampton

Planéta pamätá aj iných strajkerov, nikdy v histórii guľatej hry hier ale nepadli kurzy na hattrik nižšie ako na Etihade – možno na ten môj pred bytovkou v 77mom. Holt, betmani, recesia. Svätci z juhu od Holy Mary majú na vymlsanej Eastlands stratiť glorioly, gladioly aj guardioly pri 1,11, Ana Belousová svojich fans na fejse každopádne varuje skrínšotmi miliardy roztrhaných tiketov po oboch vzájomných ligových remízkach z minulej sezóny.

Brighton – Tottenham

Brighton aj po odchode Pottera naďalej ide svoje, keby naposledy na Anfield Road nechytil Becker okrem troch čo dostal aj ďalšie tri góly, Arnold doteraz podáva činky Fandajkovi v miestnom džime. Domáci nehrájú Európu, budú čerstvejší a určite skórujú. Welbeck, Trossard sú klinickí, Seagulls neprehrajú, Kane sa znova trafí. Vonku je doma.

Arsenal – Liverpool

Jesus sa od svojho odchodu z Mančestru mení na elitného strajkera Gunners, legenda potvrdzuje, že zamladi hádzal oštepom tak ďaleko, že dvakrát trafil autobusára za štadiónom. Dámy a páni, šleha kola sa kope na Emirates, Nunez chystá spajs kečup, ja ovládače a snáď už aj posledný kovidový test.

S pozdravom raz vyhráš, raz United sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko