Sledujte nás

Futbal

Slovan Bratislava porazil Bazilej: Toto je odraz slovenského futbalu

Ak vezmeme do ďalších zápasov v EKL aspoň 50 % zo štvrtkového zápasu, nebudeme ďalej na hanbu.

Bazilej - Slovan Bratislava, Konferenčná liga
Foto: SITA/Anthony Anex/Keystone via AP

Zastávam názor, že pri A treba vždy povedať aj bé. A keď je kritika, treba na ňu zodpovedne reagovať. Že som prílišný zásadovec? Možno nie, odpoviem, keď vyrovnám žalúziu, ktorá sa pred hodinou prehla o pol centi nadol. Usádzam kolektív.

Po zápase v Jerevane sa na Slovan vznieslo toľko kritiky, koľko Romana Tabak nezažila ani v DMkách na Insta. Že musí prísť zmena, kričali všetci zo Slovana okrem niektorých. A viete, kto sú tí niektorí? Neviem všetky mená ani ja, ale čo viem, je, že už nie sú zamestnaní v Slovane.

Partia na čele s Ivanom (ktorý má btw samé zahraničné ponuky) sa pobrala preč a čuduj sa svete, zmena je na svete. Neviem, či kádru rozviazali ruky jak nová vláda polícii a prokurátorom, alebo čo, ale toto je o inom, ombre.

Už keď mali všetci prichystaný status o tom, jak Slovan hukne v Bazileji (nesúdim, ja som mal ho mal ešte oveľa skôr), stalo sa nečakané. Slovan vyhral v EKL (nemám záujem to písať celé, vol. 2). Výhra v pomere dva góly k žiadnemu, normálne solídny výkon z európskych trávnikov, na ktorý sa dalo pozerať, ba čo (Ri šo) viac, koľkokrát až očko poskočilo, že ejha, riadne dobrý zápas.

Viete v čom to je? Neviem, haha. Nene, tuším. A síce, že či ste slovenská repre alebo slovenský klub, proti favoritovi sa nám hrá najlepšie. A ešte lepšie, keď rovno na jeho ihrisku. Treba pochváliť, vyzdvihnúť display Kadzetadzeho, Kankavu a ďalších, to určite. Ale ostať nohami na zemi a povedať si, že ak vezmeme do ďalších zápasov v EKL aspoň 50 % zo štvrtkového zápasu, nebudeme ďalej na hanbu.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal