Sledujte nás

Anglicko

EPL: Nepamätám, kedy mi bolo Liverpoolu úprimnejšie ľúto

„Exemplárna ruka Gunners vo vápne, čistokrvný šlapák na TAA, pena proti Liverpoolu zanič, že sudí, si pil? Ajfon 14-ka rozmlátená na šutre, žena v kúte, deti v slzách, a to netušia, že zajtra už nebudú jesť. A vraj futbal je ríša, kde nikdy nezapadá slnko…“ 

Zranený Luis Diaz v zápase Arsenal - Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Rui Vieira

„Exemplárna ruka Gunners vo vápne, čistokrvný šlapák na TAA, pena proti Liverpoolu zanič, že sudí, si pil? Ajfon 14-ka rozmlátená na šutre, žena v kúte, deti v slzách, a to netušia, že zajtra už nebudú jesť. A vraj futbal je ríša, kde nikdy nezapadá slnko…“ 

Liverpool – Man City

V úvodníku citovaný koment z netu skúša odľahčiť búrlivé vlny na Mersey, pravdou ostáva, že sám nepamätám, kedy mi bolo Liverpoolu úprimnejšie ľúto ako za posledné týždne. Neprajné kopance keyboard warriors hov/n/iace si v matrixe škodoradosti nám ale vždy núkajú šance ukázať, že vedieť im čeliť je silou veľkých.

Krízou bití Reds stratili navyše Diaza i večne kritizovaného Alexandra Arnolda a ich šance na domácom drne Anfield Road proti naspýdovanej mašine mančesterského šejka papierovo produkujú hádam najnižšie čísla za posledných päť rokov. Podceniť nezlomný domáci esprit hrozí každopádne mozgovou kontúziou, pri 3.8 versus 1.8 by som ostal pri „polotutovkách“ výsostne opatrný. Tipnem remízu, risknem pretrhnutú šnúru Haalandovho gólometu. Nezabúdajme, že Liverpool dal Rangers sedmu, zatiaľ čo City Kodani ani gól.

Man United – Newcastle

Ešte nedávno Manchester UniDEAD vykazuje známky renesancie, pri všej úcte k CR7 ale v žiadnom prípade nezabúdam, že najlepší na svete je Messi a druhý najlepší je zranený Messi. Diabli nebudú v Divadle snov stíhať na priam neuveriteľnú transformáciu the Magpies, pri kurzoch 2 versus 3.5 len pretieram oči a bijem na tutovú neprehru pruhovaných zo severu.

Leeds – Arsenal

Bielsa či March, Leeds je obranne naďalej naivný ako Bin Ladin v rozprávke o troch prasiatkach. Gól z každého tretieho rohu nedostáva ani Javorina Malcov u nás na lazoch, pri 5.3 versus 1.5 vsaďte na dva góly Arsenalu+. In Jesus we trust.

Keď sme prehrali, tréner nás vždy povzbudil, že neva, chlapci, pamätajte, keby nebolo vás, tak by nevyhrali… Stávkujte s rozumom, žite s úsmevom a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko