Sledujte nás

Anglicko

EPL: Duo Kane-Son v Divadle snov

Najťažšie je A – byť prezidentom v Bielom dome, B – pápežom vo Vatikáne, C – byť na opačnom konci kurtu proti Djokovičovi, D – poraziť Liverpool na Anfield Road…

Duo Kane-Son, Tottenham
Foto: SITA/AP Photo/Alastair Grant

Najťažšie je A – byť prezidentom v Bielom dome, B – pápežom vo Vatikáne, C – byť na opačnom konci kurtu proti Djokovičovi, D – poraziť Liverpool na Anfield Road… Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Liverpool – West Ham

Tip na neprehru Reds proti City a pretrhnutý Haalandov gólomet v poslednom kole vyšiel ako moja opuchnutá osmička, ak ste trafili aj červenú pre Kloppa pri kurze 502, pošlite tiket. Hammers kopú oproti minulej sezóne na nepozeranie, v obrane obrna, v útoku polooblačno. Na Mersey nestrelia viac ako gól, minimálne jeden dostanú, pri 1,43 na kloppovcov by som počkal so stávkou do polčasu.

Man United – Tottenham

Duo Kane-Son v Divadle snov, schyľuje sa ver k výstavnému večeru. Remízové kurzy 2,5 versus 2,8 neveštia ani náznak istoty, najtipovanejším výsledkom je 1:1. Smelší veria v stávku na Dúbravku v bráne potom, čo si De Gea zraní hamstring pri výkope z 5ky. Martin, ideš. Neprehra Spurs.

So stávkovaním vždy opatrne. Nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko