Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť šiesta

Trápil sa v Evertone, trápi sa v Tottenhame, ešte aj moja ex ex vraví, že lepšia polka Jesusa ako dvaja Richarlisoni…

Richarlison gól nožničky, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Darko Vojinovic

Trápil sa v Evertone, trápi sa v Tottenhame, ešte aj moja ex ex vraví, že lepšia polka Jesusa ako dvaja Richarlisoni.

Degustibus ale non disputandum, Richard s Lisom to jednoducho kopol na Zlatana, a aj keď podobný kúsok pri toľkom priestore dokáže skoro každý aj priemerný útočník, neukázal to na MS ako brazílsky bench warmer. Strach každopádne nejde ani tak z Brazílie ako z jej mien, chrabrým Srbom by nepomohol v zostave ani Novak Djokovič po tretej vakcíne. Ak nebudú čokoládonožci spod sochy Krista vo finále, naučím sa katarskú hymnu a na TikTok si pridám tetu Belousovú.

Keby sa každý duel hral ako v nadstavenom čase zápasu Wales – Irán, museli by sme stavať Marakany, aby sme sa na ne pomestili. A Gareth si už vraj kúpil u šejka novú pálku.

Kým začneš spolu so mnou plačkať nad tým, že miesto otĺkanov z Kataru mohli kopať na MS radšej Taliani či Švédi, bude dobre vedieť, že krajina miliardového piesku má iba 7000 registrovaných futbalistov /jou, ženy si tu nikdy nekopli a ešte pekne dlho nekopnú/, kým napríklad také Nemecko má 6 miliónov. A že Katar má všehofšudy a šírom šárom 33 futbalových klubov, peniaze za hru hier dostáva aj dorastenec a dospelý hráč zarobí aj 300-800 tisíc dolárov ročne. Dosť nato, aby nemuseli nikdy opustiť krajinu. Buď jag buď, keď si myslíš, že si v partii do počtu, spomeň si na Katar.

Van Gaal ide na majstra, ale po dvoch zápasoch jeho šípkarov je zrejmé, že sa mu to nepodarí už ani čo s 22ročným Cruyffom v zostave.

PS: Poľovačka na Neymara sa vydarila. Miluj ho či nenáviď, len ma nepresviedčaj o tom, že ti v cirkuse loptových virtuózov na Arabskom polostrove nebude chýbať. Soon recovery, amigo.

Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal