Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť piata

Zaplakal aj Lukaku, hrali ver sme na kaku…

Trossard, Belgicko - Kanada, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Martin Meissner

Zaplakal aj Lukaku, hrali ver sme na kaku. Polčas by si nenašiel Belgicko ani na školskej mape XXL a keby javorové listy /7 striel za prvých 14 minút?/ kopali penalty aspoň z polovice tak ako vešajú vinkle na ľade pri trestných strieľaniach, Bačuhaj dnes pije žinčicu a dojí ťavy v Dohe. Plus za mňa minimálne jedna nepísknutá pena pre Kanadu. S hráčikom ako Davies vyhráš Bundesligu aj keby si kopal celú sezónu s deviatimi mužmi v poli.

Štvrtý zápas 0:0 a KimKimKimKim vs Uruguaj? Neviem, či sa hrá futbal kvôli trofejam, kvôli bodom alebo kvôli divákom, každopádne už roky tvrdím jedno. Mužstvo, čo nestrelí gól, dostane do tabuľky mínus jeden bod. V preklade – pri 0:0 obaja po mínuske, pri 1:0 víťaz tri, ten čo prehral mínus jeden, atď. Videl by si verže iné futbaly. Ak neveríš a stačia ti Valverdeho šmýkačky, ďalej počítaj poháre, zlaté misy a užívaj 98,7 predriemaných minút.

Nový klub Ronalda FC R/7/okycany si už vraj mädlí za Moravou štulpne, kypré ghaňanky ukázali, že najkrajšia krivka ženského tela predsa len nie je úsmev a ja sa už teším na Brazíliu, bo za posledných 20 hodín to bolo onô šejkspírovô veľa futbalu pre nič.

Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal