Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť deviata

Frajerka sa ma pýta, prečo sú vo futbale najdôležitejšie body, keď ich nevidno na ihrisku… No nezoberte si ju za ženu, uchty.

Chorvátsko - Kanada, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Frajerka sa ma pýta, prečo sú vo futbale najdôležitejšie body, keď ich nevidno na ihrisku… No nezoberte si ju za ženu, uchty.

Futbal, hádzaná, vodné pólo, basketbal, najväčší loptoši na počet obyvateľov sú proste Chorváti. Ak vypátraš akým spôsobom to robia, určite napíš diplomovku. Kanadské Javory tak túžili vyf-ckovať súpera, až im samým spadli všetky listy.

Španielom by závidel represing aj šejk Mansour z Man City, len taký plejmejker ako Gundogan v nemeckom drese nabehal bez lopty za 70 minút toľko ako za dve sezóny v Premier League. Ani Messi nemá loptu pri driblingu bližšie k nohe ako Musiala. Dajte Rudigerovi na lakte kopačky a vyhrá Ballon d’Or.

To, že je Neymar výstavný hollywoodský dajver a plačko v jednom ešte neznamená, že poľovnicke jatky naňho a jemu podobných technikov à la Son, Gavi, Musiala, Mbappe, či ktokoľvek by sa nemali trestať oveľa skôr a tvrdšie. Ak hľadáš vo futbale predovšetkým krásu, nože zober pri bare ešte po jednom a nehádaj sa so mnou. Belgické vafle po záruke k tomu, plíz.

Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal