Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Španielsko – Nemecko (1:1), MS vo futbale 2022

Nemecko by mohlo vyhrať Majstrovstvá sveta. Španielsko tiež. A takýto zápas je od začiatku napínavý a kvalitný.

Álvaro Morata, Španielsko - Nemesko, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Matthias Schrader

Nemecko by mohlo vyhrať Majstrovstvá sveta. Španielsko tiež. A takýto zápas je od začiatku napínavý a kvalitný. Nebolo to inak. Vitajte pri svižnom hodnotení zápasu Spoza piva.

Timo

Nemecko sa po prehre proti Japoncom muselo ukázať. Muselo ukázať, že je právom ašpirantom na titul na MS. Nie je? Kto povedal? Napíš mi to a ja odpíšem z fejkového profilu, ako je na Slovensku trendom. Zápas brutálny. Kvalita, španielska loptová technickosť (Laco Borbély approved) v spojení s drzosťou vytvára pre každého súpera veľmi veľký tlak.

Nemecko malo extravagantné šance, ale gól vysekal až Füllkrug, vedúci, čo baví za Werder. Khokos, tis is maj sen. Ale toto trebalo, kladivo čo udrbe kladivo a bude gól. MOTM Musiala, WMOTM (Worst Man of the Match) – Marián Zeman. Som za vytvorenie novej rubriky s názvom Major Zeman a 100 somarín za zápas. Môj výber: Nepískal by jasný dotyk ruky v pokutovom území, zakázal by ležanie hráčov v múre, dotyk ruky o súpera, ktorý je za telom Rüdigera, by pískal ako bežný faul a čistý offside podľa neho nie je offside. Koniec. Katastrofa, berce mu mikrofón. Nabudúce vypnúť zvuk a pustiť epizódu Spoza piva. Lepšie zrobíte.

Samo

Dnes to malo byť všetko len nie remíza, katarský mundial opäť po dlhšej dobe bavil futbalom. Oba tímy chceli, no ani jeden si dva body navyše nevybojoval, alebo nezaslúžil? V koncovke sklamali Musiala i Sané na samotnom konci zápasu, na druhej strane rovnako napríklad taký Ferran Torres a mnohí ďalší. Osobne ma ale teší (právom) neuznaný ofsajdový gól Rudigera. Prečo? Lebo Rudiger. Kto nevie pozadie mojej averzie voči tomuto individuu, tak hybaj a púšťaj si podcast Spoza piva. Myslím, že som to tam spomínal.

Timo je rád a otvára ďalšie pivko, vedúci Zeman si za mikrofónom išiel svoje ako obvykle a Die Mannschaft sú stále v hre o postup. Koniec dobrý, všetko dobré. Nemci to ale vo vlastných rukách určite nemajú, no po dnešku môžu byť radi aj za bod. A vlastne prvý na turnaji. Idem hneď teraz pozrieť kurz na hendikep proti Kostarike, zn. še oplaci.

Podcast Spoza piva - banner 1000x200

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal