Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť jedenásta

Pri podaktorých zápasoch si zdriemnem tak dobre, že ráno mám strach, že meškám na bus do školy. Potom zistím, že je nedeľa. A ja mám 58.

Bale v zápase Wales - Irán, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Francisco Seco

Pri podaktorých zápasoch si zdriemnem tak dobre, že ráno mám strach, že meškám na bus do školy. Potom zistím, že je nedeľa. A ja mám 58.

Škaredé káčatko z Holandska konečne narazilo na súpera, na ktorom by sa v turnaji chytil aj Družstevník Bardejovská Nová Ves 1988, Uruguay zas kopal takú nudu, že Laco Borbély pri nule striel Nuneza na kasu doplietol v telke kalambúr, oxymorón a onomatopoju. Kuly balí ženy, Koulibaly zas Ekvádorčanom kufre – na Galapágoch si Valencia pri 20stupňoch ešte spokojne zašnorkluje. Tím od rovníka s vekovým priemerom obrany 23 a zálohy 21 skončil turnaj v slzách. Bo vypadnúť z katarského cirkusu so štyroma bodmi a s nula bodmi je na konci blbého dňa vždy to isté. Ešteže aj v Ekvádore vyjde zajtra slnko.

Wales je bilingválna krajina, jak v angličtine tak vo welštine ale kope v Katare rovnakú krivačinu. Prísť na MS so zlatou žilou z plechu a natočiť akurát reklamu na dreváky, to je také Bale fail. Už už som čakal, že Maguire zostrelí Infantina z tribúny. I feel so British, boy.

Odkedy mi poslala teta Belousová kopačky, randím s matrioškou. Akási je uzavretá do seba. Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal