Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť dvanásta

Poľská paralympiáda posledných 25 minút bola takou fraškou, že keby som s ňou mal postúpiť ďalej, zahrabem sa od hanby ku krtovi na záhradu a vyleziem v jari.

Argentína - Poľsko, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Natacha Pisarenko

Muller mal nakoniec pravdu. Francúzsko je jediný tím z Afriky, ktorý si zahrá vo finále. Bujakaššáá…

Galský kohút vyvrátil povery o tom, že v krajine miliardového piesku postaví aj tri futbalové jedenástky a vo finále porazí brazílske čokoládky so štvrtou. Každý chápe, nehral Mbappe, šanca kape, prehráš, chlape.

Ani red, ani wajt, ani dánsky dajnemajt, keď ťa pri všej úcte ku klokanom porazí na najvyššom svetovom fóre Austrália a ty máš v mančafte Hebjerga, Schmeichela, či Eriksena, niečo bude šejkspírovsky zhnité v štáte Dánskom. Plané jazyky vysvetľujú, že čokoľvek spojené s United je alergické na úspech. Ja vravím, zaslúžená rozprávočka o srdiečku od protinožcov čo porazilo frigídnu haberovskú severanku. A ty mi ešte raz povyprávaj o tutovke, eh.

Vyhladzovacie komando Romero – Otamendi by sa nestratilo ani v Narcos, slabšiu desinu ako Krychoviak nemá ani Kozel. Každá nepremenená penalta je zle kopnutá, čo nič nemení na fakte, že najlepší na svete je Messi. A na druhom mieste zranený Messi. Poľská paralympiáda posledných 25 minút pri držaní lopty 93:7 bola takou fraškou, že keby som s ňou mal postúpiť ďalej, zahrabem sa od hanby ku krtovi na záhradu a vyleziem v jari. S parochňou.

Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal