Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 21. február 2023

Valentínska nálož bola tak výdatná, že poniektorí neboli schopní si zaspozapivovať a tak ste, milý kolektív, boli ochudobnení o hodnotenie parížskej šmecariny.

Karim Benzema, Real Madrid
Foto: SITA/AP Photo/Manu Fernandez

Valentínska nálož bola tak výdatná, že poniektorí neboli schopní si zaspozapivovať a tak ste, milý kolektív (Timko mi toto jeho oslovenie určite odpustí), boli ochudobnení o hodnotenie parížskej šmecariny a bludariny pred stredajšími zápasmi, ktoré aj tak nikto nesledoval. A ešte hrali v Barcelone Európsku ligu, ale poznáte už názor na štvrtkové zápasy. Hriechy tvorcov Spoza piva nechám na ich svedomí, veď kto je u nás bez hriechu, nech prvý trhá tiket.

Liverpool – Real Madrid

Peťo: Fanúšikovia z tej mestskej časti Liverpoolu, kde sa hrá futbal a nie tragedia, dúfali, že takýto zápas príde až vo finále. Aby zase raz odplatili prehru z kyjevského finále v 2018 (servus Karius). Na druhej strane, fanúšikovia tej časti Madridu, kde sa hrá futbal a nie bludarina v päťkombinácií s MMA, nedúfali v nič po minulej sezóne. Veď oni si počkajú do druhého polčasu odvety na Bernabeu a dajak sa zrobi. Jak furt. No len aby neboli bolehlav a bolebruch. Šak ale uvidíme. Samkovi dáme šancu a Timkovi (nie Igorovi) to je jedno, ten aj tak dúfa v tom, že Neymarova sestra zruší oslavu a v Riu zrušia karneval.

Timo: Peťo skáče z Litvínova, čo ani neznam či to mesto či len fakulta v Harryho Pottera po česky, rovno do lietadla a smeruje, minimálne v hlave, na Anfield. Bo dnes hrajú jeho chlapci. Bludarina sa podarila, povie si Bezmena po zápase, keď netrafí ani Nunezov cop.

Liverpool bez formy, Real bez formy. Dakedy pančiteľka na matematike hovořila, že dvakrát negatív je pozitív? Nejak tak to bolo. A zakončujem tento verš lebo ešte mi skočí jedno r s mäkčeňom kvôli Peterovmu českému wordu a budem ozaj zlej hajzle karle kvetne brezne.

Frankfurt – Neapol

Peťo: Pred sezónou by som na takéto osemfinále povedal, že možno tak v Európskej lige. Ale tam sú iné klešoftitans. Domáci asi ani neznajú, jak sa do osemfinále dostali a vzhľadom na priebeh posledného hracieho dňa ich skupiny so Sliepkami by som sa nedivil, keby to prepočítavali doteraz. Lebo v Marseille a v Lisabone to isto ešte počítajú. Hostia majú 15 bodov k dobru v talianskej lige, pravdupovediac ani neviem na koho a pri 15 bodoch je to aj tak jedno. Diegovi chlapci spod Vezuvu sa možu sústrediť na Európu. To znie jako tiež dobrý nonsens pred sezónou.

Timo: Osimhen a Kviča Kvaratškelia sú v tejto sezóne jak Badspencer a Terencehil. Famózni. Keď Ajntracht dnes ubaví doma aspoň remízu, budem na pol dňa veriť, že Nicholsonovej jablko nie je len ďalší pokus jako polarizovať na slovensku voliča.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal