Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na Eastlands jeden z pre šejka kruciálnych zápasov

Minule som si zlomil nohu. Na troch miestach. Doktor mi poradil, aby som na tie miesta už nechodil. Vitaj za lamanč, kamarát.

Liga majstrov: Manchester City - Real Madrid, Foden

Minule som si zlomil nohu. Na troch miestach. Doktor mi poradil, aby som na tie miesta už nechodil. Vitaj za lamanč, kamarát.

Man City – Newcastle

Súper po vlastnej chybe na polovici ihriska nečakane stráca loptu, zmocňuje sa jej Foden! Alvarez boltovsky šprintuje do prepadnutej, otvorenej obrany súpera a…?! Foden šúľa loptu dozadu… Nik nevystihne filozofiu súčasných Skyblues lepšie ako vybratý extrakt – dnes ale na Eastlands jeden z pre šejka kruciálnych zápasov, 5 bodov straty na Arsenal velí vyhrať už všetko čo príde. A to si proti Strakám netrúfne poradiť ani ten môj doktor.

Pri 1,4 versus 7,3 by som spokojne potiahol z vačku zo 3ečka na pruhovaných.

Arsenal – Bournemouth

Jatky na Emirates pri 1,22 versus 15. Rýchlo vriacu vodu, tri háky a koryto. Na planéte momentálne neexistuje tím, ktorý sa baví futbalom viac ako Arsenal.

Chelsea – Leeds

Potter prežíva najťažšie obdobie svojej kariéry. Ak zvládne výzvu, ktorú príchodom na SW6 London prijal, o rok dva môže byť tam, kde je dnes Arteta. Neverím, že dnes prehrá zas. Veď je nejaký Potter. Výhra Blues pri 1,65.

Doktor mi tiež povedal, že mám lyžiarsky talent. Rýchlo sa mi zrastajú kosti. Stávkuj tak, aby si sa nedolámal ako ja a dopremierligotania, kamarát.  

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko